Echipa de management ELBI Electric & Lighting

Echipa de management ELBI Electric & Lighting

Cristinel Sandu - Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi acţionar majoritar
Domnul Sandu, absolvent al Universităţii de Construcţii din Bucureşti în 1992, are o experinţă vastă în mai multe domenii. Acesta are în subordine un grup de companii active în distribuţia de aparate electrice (ELBI), servicii de închiriere şi logistică, (SmartLogistics & Consulting), feronerie (TSLocks Distribution) şi dezvoltare imobiliară (West Residential Park).

Dorin Crisoverghi
- Manager General
Absolvent al Universităţii din Bucureşti din 1996, domnul Crisoverghi are 16 ani de experienţă în calitate de director general. Dorin a intrat în contact şi a acumulat cunoştinţe profesionale în cadrul unor companii de import şi distribuţie, iar în 2005 s-a alăturat companiei ELBI.

Vasile Tiorean - Director Comercial
Absolvent al Facultăţii de Economie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, domnul Tiorean a terminat în anul 2008 un master în Administrarea Afacerilor, cu o certificare internaţională recunoscută de AMBA şi ARACIS (INDE MBA Paris - Bucureşti). Cu o experienţă de 18 ani în management-financiar, vânzări şi management general, domnul Tiorean a venit în echipa ELBI în anul 2015.

Dan Ovedenie - Manager Achiziţii
Domnul Ovedenie a absolvit Facultatea de Economie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi a venit în cadrul companiei ELBI în anul 2015. De-a lungul carierei, Dan a acumulat mai mult de 12 ani de experienţă în achiziţii, management de produs şi categorie şi managementul logistic.

Gabriela Stavrică
- Director Financiar
Doamna Stavrică a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori în anul 2005. Cu o experienţă de 25 de ani în domeniul financiar-contabil acumulat în diverse companii, Gabriela a decis să se alăture echipei ELBI în anul 2008.

Iulia Teodorescu
- Director vânzări
Doamna Teodorescu a absolvit Afaceri Internaţionale şi Economie în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Experienţă ei îndelungată în vânzări şi marketing au ajutat-o în carieră profesională şi s-a alăturat companiei ELBI în 2016.

Romeo Dumitru
- Manager Logistică
Absolvent al Universităţii Politehnică din Bucureşti cu specializare în Transporturi şi Mecanică, Romeo a decis să-şi împărăsească cunoştinţele cu echipa ELBI în anul 2016. Cu o experienţă de peste 20 ani, domnul Dumitru are o vastă expertiză în logistică şi transport dobândite în cadrul diverselor companii unde şi-a desfăşurat activitatea.

Mugur Nicolae
- Manager Marketing
Mugur a venit în componența echipei ELBI în anul 2016. Asolvent al Universităţii Româno- Americane din Bucureşti, domnul Nicolae are mai mult de 20 de ani de experienţă în managementul marketingului, pe care a acumulat-o în cadrul unor diverse companii din domenii precum FMCG şi energie.