Cristinel Sandu - Presedinte ELBI Electric & Lighting

 Cristinel Sandu - Presedinte ELBI Electric & Lighting

Sub conducerea sa, compania s-a dezvoltat semnficativ, având în prezent peste 140 de angajați și 8 depozite în întreaga țară. Printre activele companiei se numără cinci branduri proprii, între care și Solentis, un brand premium de iluminare LED. Începând cu anul 2015, Cristinel Sandu a luat decizia înființării unor noi divizii specializate de vânzări, care să activeze pe piața proiectelor rezidențiale, comerciale, industriale, de infrastructură și a lucrărilor publice.

Experiență profesională

ELBI Electric & Lighting - Președinte - 1996 - prezent
 
Netvolt - Owner - 2011 - prezent
 
Netvolt este un magazin online, cu puncte de desfacere în nouă orașe din România, printre care București, Timișoara și Cluj-Napoca. În 2014 se asociază cu Mega Electric, o companie tânără, cu experiență tehnică și comercială foarte ridicată în piața de electrice din România și un portofoliu de produse și furnizori complementari.
 
Eco Lighting Collect - Asociat - 2013 - prezent
 
Eco Lighting Collect este o asociație de colectare, reciclare și recuperare a deșeurilor provenite din echipamente electrice și electronice. Eco Lighting Collect oferă servicii de raportare pentru managementul deșeurilor electrice și electronice, cu scopul de a spori eficiența companiilor în atingerea obiectivelor anuale de responsabilitate față de mediu.
 
Solentis - Owner - 1996 - prezent
 
Brandul Solentis a prins viață în 1996, pentru a răspunde nevoilor pieței din România, orientată din ce în ce mai mult spre eficiența energetică și reducerea amprentei de carbon. Produsele și serviciile Solentis servesc construcții industriale, investiții edilitare, construcții din zona mediului de afaceri, spații de birouri, precum și galerii comerciale sau zona de retail.

Educație

Cristinel Sandu este absolvent al Universităţii de Construcţii din Bucureşti în 1992.

Contact