Despre noi

Despre noi

Performanţă şi dinamism - În România, ELBI este jucătorul principal în tehnologiile iluminatului interior şi exterior. Suntem prezenţi în punctele cheie ale ţării, cu depozite în Bucureşti, Iaşi, Baia Mare, Constanţa, Braşov, Timişoara, Bistriţa. Ne asigurăm că produsele şi serviciile noastre sunt livrate prompt către partenerii noştri. În anul 2015 se înfiinţează o nouă divizie de vânzări, care activează pe piaţa proiectelor rezidenţiale, comerciale, industriale, de infrasctructură şi lucrări publice.

Eficientă şi inovaţie - De-a lungul timpului, ELBI a încheiat o serie de parteneriate pentru realizarea proiectelor de iluminat conform programelor de reabilitare al străzilor. În anul 2016 au fost îndeplinite mai mult de 100 de proiecte de iluminat, din care jumătate au fost dezvoltate pentru iluminatul public şi stradal.

Siguranţă - ELBI este o companie responsabilă, care ţine cont de toate părţile implicate în activitatea acesteia. Considerăm că fiecare angajat, antreprenor şi vizitator are nevoie de un mediu sigur. De aceea, depunem eforturi consistente pentru ca accidentele în muncă să fie prevenite. Acest mod responsabil de gândire este împărtăşit de toate persoanele din cadrul companiei, performanţa şi siguranţa fiind întotdeauna pe primul loc.

Calitate - Încă din 1996, ELBI îşi desfăşoară activitatea conform standardului de calitate ISO 9001. Ulterior a fost adăugat standardul de management de mediu ISO 14001 şi standardul de sănătate şi securitate ocupaţională ISO 18001. Portofoliul de branduri reprezentate de ELBI este supus periodic unor verificări calitative riguroase, în aşa fel încât clienţii nostril să aibă parte de cele mai bune produse.