Divizia de Securitate ELBI

Divizia de Securitate ELBI

ELBI Security Division își propune acoperirea completă a gamei de produse, cu un portofoliu de produse proprii, dar și prin parteneriate, având în portofoliu sisteme video avansate de supraveghere, sisteme inteligente pentru transportul urban, sisteme complete pentru clădiri inteligente, interfonie și videointerfonie, sisteme complexe de antiefracție cu fir și wireless, soluții de control acces, detecție la incendiu, echipamente de rețelistică, medii de stocare, senzori și software.


Gama de produse este gândită să acopere toată plaja de clienți și necesitățile acestora, de la rezidențial până la soluții complexe industriale. Pentru proiecte complexe, ELBI Security Division are un departament tehnic care, împreună cu furnizorii, oferă soluții complexe și complete optimizate din punct de vedere tehnic și costuri.


Echipamentele sunt furnizate de parteneri cu experiență în industrie care se clasează anual în top 50 producatori din industrie. Dintre aceștia enumerăm Dahua, RSI Videofied, DSC, Bentel Fire, Paradox, Assa Abloy, Detnov, Seagate, Honeywell, Genway, Socomec, Zyxel, Pulsar, Allied Telesis, Nexans, HID și mulți alții.
ELBI Security Division beneficiază de rețea de distribuție la nivel național, ce asigură performanță și promptitudine în serviciile oferite partenerilor noștri. Cu experiența astfel dobandită, ELBI Electric & Lighting vine in întâmpinarea nevoii crescânde a clienților din România de a se alinia la standardele internaționale de securitate.


Din partenerii ELBI Security menționăm BGS, Securitas, G4S, Tema Energy, Aniva, Likeit, NEI Guard, Bentel Distribution, Civitas, Interada, Sisrom, Delta Force, Team Guard, Securit, Guard One, C-Bit, Bronic, Bronec, Force 1, Axioma, Grup Est Security, Tehno Security și mulți alții.