Echipa de management ELBI Electric & Lighting

Echipa de management ELBI Electric & Lighting

Cristinel Sandu - Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi acţionar majoritar al companiei
Absolvent al Universităţii de Construcţii din Bucureşti, Cristinel Sandu a fost printre primii antreprenori români care au mizat pe investiție în know how și tehnologie în construcția business-urilor proprii. A dezvoltat un grup de companii active în distribuţia de aparate electrice (ELBI), servicii de închiriere şi logistică, (SmartLogistics & Consulting), feronerie (TSLocks Distribution) şi imobiliare (West Residential Park). În 2017, ELBI a fost selectată printre cele 10 companii românești care pot inspira Europa, în raportul Bursei de Valori de la Londra.


Dorin Crisoverghi - Manager General
Absolvent al Universităţii din Bucureşti din 1996, Dorin Crisoverghi are 16 ani de experienţă în managementul companiilor de import şi distribuţie. Din 2005 s-a alăturat echipei ELBI.


Vasile Tiorean - Director Comercial
Absolvent al Facultăţii de Economie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, Vasile Tiorean a terminat în anul 2008 masterul în Administrarea Afacerilor, cu o certificare internaţională recunoscută de AMBA şi ARACIS (INDE MBA Paris - Bucureşti). Cu o experienţă de 18 ani în management financiar, vânzări şi management general, s-a alăturat echipei ELBI în anul 2015.


Dan Ovedenie - Manager Achiziţii
Dan Ovedenie a absolvit Facultatea de Economie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi a venit în cadrul companiei ELBI în anul 2015. De-a lungul carierei sale a acumulat mai mult de 12 ani de experienţă în achiziţii, management de produs şi categorie, alături de managementul logistic.


Gabriela Stavrică - Director Financiar
A absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori în anul 2005. Cu o experienţă de 25 de ani în domeniul financiar-contabil acumulat în diverse companii, Gabriela Stavrică a decis să se alăture echipei ELBI în anul 2008.


Alin Bardahan - Manager Vânzări
Absolvent a două facultăți, una cu specializare în management, alta cu specializare în contabilitate și informatică de gestiune, Alin Bardahan s-a alăturat echipei ELBI în septembrie 2017. Deține o experiență de peste 18 ani în vânzari și management, obținută în diverse companii naționale și multinaționale.


Mugur Nicolae - Manager Marketing
Mugur Nicolae a venit în componența echipei ELBI în anul 2016. Asolvent al Universităţii Româno- Americane din Bucureşti, are mai mult de 20 de ani de experienţă în managementul marketingului, pe care a acumulat-o în cadrul unor diverse companii din domenii precum FMCG şi energie.