Misiune si viziune

Misiune si viziune

ELBI Electric & Lighting își propune să devină cea mai apreciată și de success companie în viziunea clienților, investitorilor, furnizorilor și angajaților prin vânzarea echipamentelor electrice și de iluminat atât în România, cât și în țările învecinate. Viziunea operațională a companiei este de a acționa cu rapiditatea unei companii mici, dar cu forța unei companii de mari dimensiuni.


- Satisfacția clienților. Activitățile noastre se concentrează pe cooperarea cu clienții B2B și pe o preocupare continuă de a înțelege nevoile, cerințele și gândurile acestora. Știm să oferim suport, să ascultăm, să identificăm nevoile partenerilor și să le întampinăm cu soluții profesionale și eficiente.

- Pentru a rămâne în continuare cea mai respectată companie din piața electricelor, ELBI are angajați devotați, competenți și creativi care aduc plus valoare ajutând la crearea și dezvoltarea relațiilor cu furnizorii și clienții companiei.

- Responsabilitate. Suntem responsabili pentru mediul în care trăim, astfel, strategiile de acțiune ale ELBI Electric ce vizează protecția mediului înconjurător sunt elaborate în conformitate cu principiile comunitare de prevenire a generării deșeurilor și de gestionare a acestora.