Au început sesiunile Eaton@Talks

Începând cu luna Mai 2023, Elbi Electric & Lighting împreună cu Eaton Romania lansează un nou program de comunicări destinate partenerilor săi. Desfășurate într-un cadru formal sub titulatura ”Eaton@Talks”, sesiunile își propun să prezinte participanților, informații despre ultimele tendințe și soluții din industria energetică.

Eaton@Talks a debutat la Sibiu.

Programul Eaton@Talks demarat de Elbi Electric & Lighting în parteneriat cu Eaton Romania, a debutat în data de 04 Mai 2023 și a fost găzduit de localul Music Pub din municipiul Sibiu.

Scopul acestor sensiuni, care se vor desfășura local în mai multe orașe din România, este de a aduce cât mai aproape de profesioniștii din industria energetică informații concludente despre ultimele soluții și tendințe din domeniu.

AFDD și xWired, două dintre soluțiile prezentate de specialiștii de la Eaton.

AFDD - dispozitivul de detectare a defectelor de arc electric

Un nou dispozitiv care combină protecția la scurtcircuite și la curenții de defect oferită de RCBO-uri cu un AFDD (dispozitiv de detectare a defectelor de arc electric), următoarea generație de tehnologie de detectare.

AFDD+ aplică un algoritm în circuitul electronic integrat pentru a asigura sensibilitate în detectarea curenților de defect, care indică prezența unor defecte de arc electric periculoase.

Aflați mai multe informații despre AFDD, aici.

xWired - cea mai nouă soluție pentru configurarea tablourilor electrice de distribuție.

xWired este cel mai nou configurator on-line pentru proiectarea tablourilor electrice de distribuție. Soluția este disponibilă gratuit pe website-ul Eaton și poate fi utilizată cu ușurință de către orcine datorită interfeței foarte intuitivă. 

Descoperiți aici soluția Eaton xWired

Articole similare