Rezultate financiare

Rezultate financiare

    Cu vânzări în valoare de 53.5 milioane EUR, ELBI este distribuitorul  principal de echipamente electrice și de iluminat din România. ELBI distribuie circa 16.000 de SKU-uri printr-o rețea de distribuție formată dintr-un depozit central / platformă logistică lângă București, depozite regionale, un birou regional in Târgoviște și două magazine și showroom de vânzare cu amănuntul în București .

    România a înregistrat o creștere economică puternică și stabilă în ultimii ani, depășind ratele de creștere în multe dintre tarile din Uniunea Europeană . Piața construcțiilor este una dintre cele mai importante piețe pentru Elbi, si se așteaptă să crească la un CAGR de 4,3% până în 2021 . Romania este una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere în Europa, cu o rată medie de creștere a PIB-ului de 3,4% în ultimii trei ani .

     De mulți ani, Elbi își dezvoltă propriile branduri . Mărcile Elbi sunt bine poziționate pe piață și acoperă toate segmentele de piață de la economie până la produsele medium+ și premium precum și diferite categorii de prețuri.