Total Green

Total Green

Total Green a fost dezvoltat de ELBI Electric & Lighting din nevoia de a proteja mediul înconjurător şi de eficientizare a consumului de energie. În prezent, protecţia mediului si eficiența energetică ocupă un loc foarte important, atât în preocuparea companiei ELBI Electric & Lighting, cât și a societății moderne.

Prin intermediul Total Green ne putem atinge una dintre misiunile companiei ELBI, şi anume înlocuirea becurilor clasice cu cele LED, aceasta fiind o măsură foarte bună de reducere a impactului asupra mediului în care trăim. Consumul de energie transformată în căldură este considerabil mai mic, cu până la 80% mai puţin faţă de tehnologiile tradiţionale. Totodată, Total Green are în portofoliu becuri care au o viaţă de până la 5 ori mai îndelungată, create în conformitate cu normele europene în vigoare.


Gama de produse a brandului pune la dispoziţie clienţilor produse eficiente şi economice, care aduc beneficii pe termen lung. Astfel, bugetul consumatorului nu are de suferit, iar mediul înconjurător este protejat.

Calitatea luminii, oferta diversificată şi tehnologia de ultima oră au dus la popularitatea produselor şi au susţinut menţinerea acestora în preferinţele clienţilor. La Total Green ai mereu garanţia unui produs 100% sigur şi eficient, iar noi îţi vom stă mereu la dispoziţie pentru a alege produsele corespunzătoare nevoilor tale.Bec LED EVO17 A60 13W

Bec LED EVO17 lumânare C37

Bec Total Green Edison A19

Proiector LED IP65