La pescuit cu ELBI Electric & Lighting și Netvolt

La pescuit cu ELBI Electric & Lighting și Netvolt

31.05.2017 in Evenimente

Prima ediție a concursului de pescuit sportiv “Fishing Challenge”, organizat de ELBI Electric & Lighting și Netvolt, s-a desfășurat sâmbătă și duminică, pe 27 și 28 mai. Evenimentul a fost dedicat pasionaților în domeniu, partenerilor și colaboratorilor ELBI și Netvolt și s-a desfășurat pe balta Cornești 1, localitatea Cătunu, județul Dâmbovița.

Concursul a început sâmbătă, ora 8:00, o dată cu tragerea la sorți a locurilor de pescuit. S-au prezentat 33 de echipe, fiecare a câte două persoane. Acestea și-au extras locul de pescuit din urnă, iar jurizarea s-a desfășurat la nivel profesionist de către arbitri cu experiență în pescuitul sportiv. Concursul s-a desfășurat în regim “catch & release”, toți peștii fiind eliberați după cântărire fără să fie răniți.
Au fost trei cântăriri ale capturilor, premiile fiind acordate pentru locul întâi, doi și trei în funcție de greutatea totală de peste prins de fiecare echipă dupa cântărirea arbitrilor. Concursul s-a încheiat duminică, ora 12. Premiul cel mare a fost câștigat de către echipa Scat Sistem SRL din București, locul doi fiind ocupat de Top Heat Clima din Constanța, iar locul trei a revenit echipei Valiondo din Ploiești. Premiul special pentru cel mai mare pește prins a fost acordat echipei Top Instal SRL din Cluj Napoca.

Mulțumiri speciale către participanți și echipei de catering de la bucatariamobila.ro.

128e93981c2529dcb5c393410aa07038-1496235

Distribuie: