Erste Lighting

Erste Lighting

O încăpere poate capătă o cu totul altă atmosferă şi îţi poate reprezenta personalitatea într-o formă originală. Scopul unei camere poate fi definit de modul de iluminare şi îţi permite să faci ce-ţi place cel mai mult – fie că este vorba de relaxare, pregătirea mesei sau biroul unde îţi manifeşti din plin creativitatea. De aceea, ELBI a creat brandul Erste Lighting, prin intermediul căruia îţi poţi face casa mai luminoasă şi adaptată personalităţii tale.

Erste are pentru tine corpuri de iluminat decorative cu un bec sau mai multe, strălucitoare sau mate, metalice sau din alte materiale. Diversitatea este un atu, de aceea noi îţi punem la dispoziţie produse atent selecţionate, de unde poţi alege materialul, culoarea, tehnologia folosită şi tipul de iluminare.De ce să alegi Erste Lighting?

Pentru iubitorii stilului vintage avem colecţia Edison, în nuanţe de bronz, negru şi finisaje antichizate. Dacă preferi un stil minimalist şi adori formele geometrice, colecţia Andra este perfectă pentru tine. Dacă eşti adeptul stilului clasic, atunci colecţia Olga, prin permisivitatea formelor şi culorilor, este alegerea ideală. Indiferent de nevoile și dorințele tale, Erste îţi oferă o gamă variată de corpuri de iluminat decorative. 

Vrei să afli mai multe detalii despre modelele noastre de corpuri de iluminat decorative sau te interesează o ofertă specială? Contactează-ne şi noi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!