Novelite

Novelite

În acest moment, tehnologia becurilor cu LED reprezintă cea mai nepoluantă şieficientă metodă de iluminat, atât pentru instituţii și companii cât şi pentruuz casnic. Acestea au un consum scăzut de energie, gradul de luminozitate esteridicat, iar durata de viaţă este de până la 5 ori mai mare faţă de becurileclasice.


Totuşi, becurile cu LED presupun un cost suplimentar din partea consumatorilor. De aceea, majoritatea gospodăriilor folosesc produse şi sisteme de iluminat clasice, cu un consum ridicat de energie electrică. Diferenţa de cost de achiziţie între soluţiile clasice de iluminat şi soluţiile moderne, cu LED, se amortizează pe termen mediu, iar pe termen lung se reduc costurile pentru energie electrică.


ELBI a dezvoltat în urmă cu 5 ani brandul Novelite, care are în ofertă o gama de produse, cum ar fi corpuri de iluminat tehnice şi decorative, surse de iluminat (becuri, spoturi, tuburi luminoase), aparataj, conectică, alarme şi accesorii diverse. Scopul brandului Novelite este propunerea soluţiilor electrice şi de iluminat moderne, care acoperă nevoile consumatorilor şi îndeplineşte standardele impuse la preţuri accesibile.De ce să alegi Novelite?

- LED-urile pot fi funcţionale până la 50.000 ore şi folosesc cu până la 75% mai puţină energie comparativ cu becurile clasice
- becurile LED au o eficiență de până la 90% faţă de becurile clasice
- sunt rezistente la şocuri
- ating luminozitate maximă într-un timp mai scurt

Vrei să afli mai multe detalii despre avantajele iluminării cu LED sau te interesează o oferta specială? Contactează-ne şi noi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!