Solentis

Solentis

Solentis este un brand din cadrul ELBI care a luat naştere în urma nevoilor şi cerinţelor din ce în ce mai elaborate şi mai complexe ale pieţei din România, adresându-se sectorului premium al pieţei de iluminare ale spaţiilor publice şi industriale. Suntem adaptaţi cererii mediului de afaceri, firmelor de proiectare, arhitecţilor, fiind în conformitate cu cerinţele municipalităţilor şi autorităţilor locale din ţară.


Oferim cele mai bune soluţii de iluminat pentru construcţii industriale, investiţii edilitare, construcţii în zona mediului de afaceri, spaţii de birouri, galerii comerciale şi zona de retail.
De ce să alegi Solentis?

Autorităţile publice şi companiile se confruntă constant cu bugete limitate, aflate sub presiunea problemelor de mediu, costurilor de infrastructură şi a utilităţilor din ce în ce mai mari, precum şi a reglementărilor restrictive. Din acest motiv, Solentis a creat instrumente de iluminat cât mai eficiente, cu cheltuieli de exploatare cât mai reduse şi o calitate a luminii cât mai ridicată.


 - 40% eficiență energetică şi 50% din costurile de întreţinere salvate
 - produsele sunt fabricate la standarde europene, cu tehnologia LED
 - grad ridicat de protecţie împotriva depunerii prafului şi a pătrunderii apei
 - fără emiteri de gaze toxice
 - indice de redare al culorilor de peste 70%
 - durată îndelungată de viaţă
 - costuri de exploatare şi mentenanţă minime
 - garanţie extinsă, de până la 5 ani
 - sistem de răcire eficient

Tu de ce soluţie de iluminare profesonala ai nevoie pentru oraşul sau afacerea ta? Contactează-ne şi noi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!