PROIECTARE ȘI EXECUȚIE REȚELE PENTRU ILUMINAT PUBLIC STRADAL

 

 

 

 

 

 

ELBI ENERGY PROJECTS

ELBI Energy Projects este o companie cu capital privat românesc parte din grupul ELBI, reușind în scurt timp să își câstige un renume în piața instalaților electrice pentru iluminat. Detașându-se prin abilitați precum inovație, dinamism, flexibilitate, seriozitate și integritate, ELBI Energy Projects oferă următoarele servicii:

Servicii de proiectare și execuție pentru:

Iluminat public stradal și rețele electrice 
Iluminat arhitectural și rezidențial
Iluminat clădiri de birouri
Iluminat industrial
Proiectare și execuție tablouri electrice
Instalații electrice pentru interior și exterior
 

Management energetic

Întreținerea și mentenanța sistemelor electrice

 + 600 Proiecte

Peste 600 de proiecte realizate în perioada 2016 - 2022 

 + 240.000 Instalări

Peste 240.000 de corpuri de iluminat montate

 + 8 Depozite

8 Depozite regionale cu suprafață de stocare de peste 25.000mp

 + 140 Angajați

Peste 140 de angajați și colaboratori

ILUMINAT STRADAL

Unul dintre cele mai mari beneficii ale corpurilor de iluminat stradal cu sursă LED îl reprezintă consumul redus de energie în comparație cu tehnologiile standard de iluminat stradal precum HPS. În majoritatea aplicațiilor, corpurile de iluminat cu sursă LED reduc consumul de energie. Din studiile realizate până în prezent, s-a demonstrat o reducere a consumului de energie cuprins între 29% și 63% în urma înlocuirii corpurilor de iluminat cu surse convenționale cu corpuri de iluminat cu sursă LED. Reducerea de energie pe un anumit proiect depinde de o serie de factori, inclusiv tehnologia de iluminat existenta, tehnologia de iluminat nouă, strategiile de control și dacă nivelul de iluminare este modificat sau nu pe parcursul înlocuirii.

Deoarece corpurile de iluminat cu surse LED au o durată de viață mult mai mare comparativ cu sursele HPS sau cele cu halogenuri metalice, acestea reduc semnificativ costurile de mentenanță. La instalarea acestora, trebuie să se ținpă cont și de elementele componente ale întregului sistem de iluminat, de durată de viață a acestora.

Imagine
Grafic

Corpurile de iluminat cu sursă LED reduc consumul de energie electrică cu valori cuprinse între 50% și 80%.

Avantajele sistemelor de iluminat public cu LED

Iluminatul stradal contribuie la deplasarea în siguranță a autovehiculelor și pietonilor, la estetica generală a zonei respective și la ușurința circulației pe perioada nopții. Conform standardelor aplicabile în iluminatul stradal, aceasta din urmă asigură patru funcții principale și anume:

  • Reducerea numărului de accidente pe timpul nopții, reducerea infracționalității și a pierderilor economice.
  • Contribuie la desfășurarea activităților de protecție asigurate de ofițerii de poliție și la îmbunătățirea sentimentului de protecție personală.
  • Promovarea afacerilor și a utilizării infrastructurii publice.
  • Facilitează fluxul de trafic.

Tehnologie LED de ultimă generație

Tehnologia LED este cea mai nouă și eficientă tehnologie de iluminat. Corpurile de iluminat cu sursă LED au un consum foarte redus de energie, în comparație cu tehnologiile vechi de iluminat.

Corpurile de iluminat cu sursă LED au o durată de viață mult mai mare comparativ cu corpurile de iluminat cu surse convenționale, iar costurile de mentenanță se reduc semnificativ.

Imagine

Avantaje importante ale corpurilor de iluminat cu sursă LED

Economie de energie

Randamentul sistemelor de iluminat realizat cu corpuri cu sursă LED este net superior celor realizate cu corpuri ce folosesc lămpi convenționale, economisindu-se astfel energie și reducând factura de energie electrică cu 50% până la 80%.

Eficiența luminoasă > 150Lm/W

Corpurile de iluminat cu sursă LED produc mai multa lumină pe watt consumat comparativ cu corpurile de iluminat 2cu surse convenționale.

Durata de viață

Corpurile de iluminat cu sursă LED au o durată de viață de 100.000 ore, comparativ cu maxim 15.000-20.000 ore pentru sursele de iluminat convenționale.

Factor de putere

Corpurile de iluminat cu sursă Led au un factor de putere mai mare de 0,95 (valoarea acestuia fiind 0,5 pentru lămpile cu sodiu) ceea ce reduce substanțial pierderile suplimentare în rețea conducând astfel la reducerea consumului de energie electrică.

Culoarea

Corpurile de iluminat cu sursă LED pot emite nuanțe de lumină/culoare dorită, fără utilizarea unor filtre de culoare. Lumina caldă, neutră sau rece obținută este foarte apropriată de lumina naturală, redă culoarea reală a obiectelor și sporește confortul și vizibilitatea pe timp de noapte.

Design

Structura modulară a sursei de iluminat permite o întreținere ușoară, dar și o construcție simplă a corpurilor de iluminat cu sursă LED, acesta având o formă aerodinamică, greutate scăzută și rezistență sportită la șocuri mecanice.

Timp de pornire-oprire

Din momentul alimentării, corpurile de iluminat cu sursă LED luminează practic instantaneu la intensitate maximă.

Intensitatea luminoasă

Fiecare modul cu LED-uri are o intensitate luminoasă constantă indiferent de fluctuațiile tensiunii din rețea.

Radiații

Corpurile de iluminat cu sursă LED nu emit ultraviolete și radiații infraroșii.

Tensiune de alimentare

Corpurile de iluminat cu sursă LED lucrează la o tensiune de alimentare în gama 85-264V AC.

Corp 1
Corp 2
Corp 3
Corp 4

Imagine

Pașii implementării proiectelor de iluminat

  1. Identificare tip de străzi (DN/European, drum Județean, drum comunal, străzi laterale, ulițe, alee pietonale, parcuri).
  2. Identificare stâlpi și corpuri de iluminat.
  3. Identificare locuri de importanță/siguranță rutieră (treceri de pietoni, grădinițe, școală, spital, biserică, intersecții, monumente, străzi fără trotuar unde pietonii sunt nevoiți să circule pe partea carosabilă, etc).
  4. Proiectare dialux în vederea stabilirii puterii lămpilor cu LED având în vedere respectarea standardelor de iluminat europene pe tipul de drum.
  5. Calcule eficiență.

Analiză proiect și suport tehnic pe toată perioada de desfășurare a lucrărilor

Echipa noastră de profesioniști oferă soluții inovatoare și personalizate, însoțite de servicii de înaltă calitate, tuturor partenerilor noștri. Fiecare proiect este supus unor calcule luminotehnice și de eficieță energetică, astfel încât soluția propusă să corespundă specificațiilor tehnice prevăzute în caietul de sarcini.

Imagine

Produse complementare și soluții de instalare a corpurilor de iluminat stradal

De asemenea, în portofoliul nostru de produse se regăsesc și sistemele de montare a corpurilor de iluminat stradal, respectiv:

  • Stâlpi conici din oțel zincat cu prindere pe flanșă de la 3-12m
  • Stâlpi octogonali din oțel zincat cu prindere pe flanșă de la 4-10m
  • Stâlpi conici din oțel zincat, îngropați, de la 3,5- 10,8m
  • Console din oțel zincat, produse în funcție de necesitatea clientului
Imagine

Management și control centralizat al rețelelor publice pentru iluminat stradal sau pietonal.

Sistemele de telegestiune și control, conferă posibilitatea de comunicare cu corpurile de iluminat interior sau exterior, de modificare a parametrilor de funcționare a acestora, de colectare a datelor de funcționare.

 

Imagine

ILUMINAT ARHITECTURAL

Frumusețea lucrurilor și formelor este estompată pe durata nopții, acestea fiind acoperite de întuneric. Rolul iluminatului arhitectural este de a dezvălui detaliile formelor, a spațiilor și a obiectelor, prin iluminarea adecvată a acestora. Poziționarea strategică a iluminatului arhitectural poate îmbunătăți aspectul tuturor tipurilor de clădii și structuri. Iluminatul arhitectural adaugă o altă dimensiune și introduce luminile RGB și modul de schimbare a acestora, conferind un impact suplimentar. Culoarea și efectele date de modul de schimbare îmbunătățesc nu doar estetica clădirilor și structurilor, cât și a spațiilor urbane adiacente.

ILUMINAT URBAN

Fiecare oraș are o poveste de spus. Iluminatul urban este folosit pentru a vă comunica identitatea, pentru a vă îmbogăți moștenirea unică și pentru a vă îmbunătăți peisajul, zi și noapte. Încurajați un sentiment de confort și siguranță pentru toți cei care doresc să se bucure de oraș după întuneric. Cu soluțiile pentru iluminat urban, orașul este adus la viață noaptea, pentru a construi comunități cu interacțiune socială și economică puternică. De asemenea, flora, fauna și cerul instelat sunt toate o parte vitală a experienței urbane. Iluminat ajustabil și adaptabil creează o experiență nocturnă perfectă pentru toți, reducând în același timp amprenta de carbon.

Imagine
Corp 1
Corp 2
Corp 3
Corp 4

Imagine 1

ILUMINAT SPORTIV

Sistemele de iluminat sportiv cu LED, atât de interior, cât și de exterior, trebuie să asigure un nivel de iluminat apropiat de cel natural, chiar și pe timp de noapte. Pentru desfășurarea meciurilor în condiții optime, este necesară asigurarea unui nivel de iluminat ridicat, oferind astfel vizibilitate și uniformitate pe întreaga suprafață a spațiului de joc. Comparativ cu sursele de iluminat convenționale, sistemele de iluminat cu LED nu au nevoie de timp de încălzire pentru aprindere. Acestea se aprind instant, au un consum de energie cu până la 70% mai mic și o durată de viață mult mai mare. Sistemele noastre de iluminat cu LED asigura necesarul de lumină naturală, la intensitate uniformă pe toată suprafața de joc, crescând siguranța desfășurării jocului.

Imagine2

ILUMINAT FESTIV

Iluminatul festiv proiectează o lumină nouă asupra Sărbătorilor de Iarnă. Un oraș iluminat festiv este un oraș care respectă cetățenii și ideea de sărbătoare, împărtășită de toți membrii unei comunități. Decorațiunile festive, de interior sau de exterior, sunt tot mai prezente în organizarea sărbătorilor, atât în casele noastre cât și în locurile publice.

Imagine
Imagine 2
Imagine 3

Instalații de serie pentru interior/exterior

  • Instalații extensibile: ghirlande, plase, perdele
  • Figurine tematice
  • Tuburi luminoase

Instalații personalizate pentru interior/exterior

Proiectare, execuție și montaj de soluții personalizate pentru obiective publice sau private.

ILUMINAT BIROURI

Structura birourilor a evoluat pe parcursul anilor. Spațiile cu o singură utilizare au devenit la momentul actual spații multifuncționale care depind de disponibilitatea și dinamica resurselor - în special a iluminatului. Tipul de activități desfășurate s-a extins pe parcursul anilor fiind necesare spații dedicate diferitor tipuri de angajați, pentru care organizațiile sunt nevoite să facă mai multe investiții în ceea ce privește asigurarea condițiilor optime de lucru.

La momentul actual, proiectanții de birouri și managerii se orientează din ce în ce mai mult asupra productivității angajaților și a stării de bine a acestora, pe lângă energia și eficiența operațională. Sistemele noastre de iluminat cu LED permit mediului de afaceri să îndeplinească aceste condiții speciale și de asemenea reduc consumul de energie utilizată, optimizează spațiile folosite și reduc semnificativ costurile de mentenanță.

Datorită dezvoltărilor în domeniul clădirilor inteligente și verzi, iluminatul adecvat conduce de asemenea la îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate, contribuind în același timp la creșterea confortului și a productivității angajaților. 

Imagine
Corp 1
Corp 2
Corp 3
Corp 4

ILUMINAT INDUSTRIAL

Depozite

Iluminatul cu sisteme LED de înaltă calitate oferă flexibilitate, eficiență energetică și reducerea costurilor de mentenanță. Deoarece iluminatul reprezintă până la 80% din facturile de energie ale depozitelor, este extrem de important ca iluminatul să fie cât se poate de eficient și economic.

Datorită duratei mari de viață, a eficienței și a opțiunilor flexibile, sistemele noastre de iluminat cu LED asigura nivelul optim de iluminat la orice înălțime, permite distribuirea luminii atât în plan vertical, cât și în plan orizontal, pentru o vizibilitate corespunzătoare în zonele cu rafturi de stocare și elimină înlocuirea lămpilor convenționale care produceau întreruperi ale activității.

Iluminatul la nivelul planului util este extrem de important pentru siguranța angajaților. Gradul ridicat de uniformitate și lumina albă naturală a LED-urilor, oferite de sistemele noastre de iluminat, directionată în mod corespunzător, ajută la eliminarea umbrelor și a zonelor întunecate, prevenind astfel apariția unor posibile accidente.

Imagine

Spații de producție

Pentru un spațiu de producție cu un program de funcționare de 24h/zi, este extrem de important ca sistemul de iluminat folosit să fie unul adecvat. Înlocuirea lămpilor convenționale are ca rezultat întreruperea fluxului de activitate, motiv pentru care este necesar un sistem de iluminat eficient, cu o durată mare de viață.

Corpurile de iluminat LED furnizate de noi, au o durată mare de viață și o eficiență energetică crescută, economisind astfel timp, eliminând costurile de mentenanță și reducând în mod semnificativ consumul de energie. Un alt beneficiu important îl reprezintă siguranța sporită la nivelul planului de lucru. Asigurând nivelul de iluminat adecvat acolo unde este necesar și atât cât este necesar, crește gradul de siguranță al desfășurării activităților și menține fluxul de activitate constant.

Imagine 2

ILUMINAT SPAȚII COMERCIALE

Sistemele noastre de iluminat cu LED permit crearea unui sistem de iluminat customizat care să atragă atenția clienților asupra produselor în timp ce vizitează supermarketurile sau magazinele. 

Lumina potrivită în spațiul potrivit, influențează alegerile cumpărătorilor și crește interesul acestora față de produsele prezentate. Folosind sistemele noastre de iluminat cu LED putem crea un mediu plăcut pentru cumpărători, oferind lumina optimă și în același timp crescând eficiența fucnționării, eliminând costurile de mentenanță și reducând consumul de energie.

Imagine 1
Imagine 2

ILUMINAT PARCĂRI INTERIOARE

În parcările auto, lipsa iluminatului sau iluminatul necorespunzător pot să fie printre factori cei mai periculoși atât pentru șoferi cât și pentru pietoni. Nu sunt puțini cei care și-au avariat mașina noaptea în vreun stâlp dintr-o parcare lăsată în beznă.Amenajarea parcărilor este un element foare important în proiecatarea clădirilor de birouri, spațiilor comerciale/industriale sau zonelor rezidențiale. Un spațiu bine luminat ajută șoferii și pietonii să se simtă în siguranță și le facilitează o deplasare ușoară.

Soluțiile noastre de iluminat, sunt echipate cu un sistem optic foarte eficient cu module cu LED-uri mid-flux, solid și rezistent la apă, care oferă o lumină albă cu un control eficient al fasciculului luminos pentru reducerea efectului de orbire. 

 

 

PROIECTE DE REFERINȚĂ

Modernizare sisteme de iluminat stradal în peste 600 de orașe și comune din România.

Proiectant, executant sau principal furnizor de soluții și materiale electrice pentru următoarele proiecte: 

Municipiul Reșița (CS)
Municipiul Brad (HD)
Municipiul Buzău (BZ)
Municipiul Cluj-Napoca (CJ)
Municipiul Lupeni (HD)
Municipiul Timișoara (TM)
Orașul Bicaz (NT)
Orașul Cisnădie (SB)
Orașul Recaș (TM)
Orașul Bolintin-Vale (GR)
Orașul Bragadiru (IF)
Orașul Dolhasca (SV)
Orașul Faurei (BR)
Orașul Marghita (BH)
Orașul Jibou (SJ)
Orașul Iernut (MS)
Orașul Luduș (MS)
Orașul Sântana (AR)
Comuna Ghiroda (TM)
Comuna Lechința (BN)
Comuna Sântămăria Orlea (HD)
Comuna Mesesenii de Jos (SJ)
Comuna Sita Buzăului (CV)
Comuna Dobra (HD)
Orașul Galați (GL)
Orașul Bolintin-Vale (GR)
Orașul Deva (HD)
Orașul Bragadiru (IF)
Orașul Buftea (IF)
Orașul Pantelimon (IF)
Orașul Popești Leordeni (IF)
Orașul Iernut (MS)
Orașul Luduș (MS)
Orașul Sângerogiu de Pădure (MS)
Orașul Sighișoara (MS)
Orașul Bicaz (NT)
Orașul Roznov (NT)
Orașul Avrig   (SB)
Orașul Cisnădie (SB)
Orașul Dumbrăveni (SB)
Orașul Ocna Sibiului   (SB)
Orașul Jibou (SJ)
Orașul Dolhasca (SV)
Orașul Gura Humorului (SV)
Orașul Rădăuți (SV)
Orașul Recaș (TM)
Orașul Timișoara (TM)
Orașul Bârlad (VS)
Comuna Albac (AB)
Comuna Cergău (AB)
Comuna Cetatea de Baltă (AB)
Comuna Ciuruleasa (AB)
Comuna Cricău (AB)
Comuna Jidvei (AB)
Comuna Lopadea Noua (AB)
Comuna Lupșa (AB)
Comuna Mogoș (AB)
Comuna Rimetea (AB)
Comuna Șona (AB)
Comuna Beleți-Negrești (AG)
Comuna Bogați (AG)
Comuna Budeasa (AG)
Comuna Cățeasca (AG)
Comuna Cuca (AG)
Comuna Oarja (AG)
Comuna Racoviță (AG)
Comuna Rătești (AG)
Comuna Recea (AG)
Comuna Susani (AG)
Comuna Bocsig (AR)
Comuna Dieci (AR)
Comuna Fântânele (AR)

Comuna Petriș (AR)
Comuna Șagu (AR)
Comuna Socodor (AR)
Comuna Vinga (AR)
Comuna Vladimirescu (AR)
Comuna Balcani (BC)
Comuna Blăgești (BC)
Comuna Buhoci   (BC)
Comuna Colonești (BC)
Comuna Dealu Morii (BC)
Comuna Filipești (BC)
Comuna Gaiceana (BC)
Comuna Gioseni (BC)
Comuna Hemeius (BC)
Comuna Măgura (BC)
Comuna Mănăstirea Cașin (BC)
Comuna Motoșeni (BC)
Comuna Oncești (BC)
Comuna Parava (BC)
Comuna Roșiori (BC)
Comuna Săucești (BC)
Comuna Secuieni (BC)
Comuna Ștefan cel Mare (BC)
Comuna Tamași (BC)
Comuna Târgu Trotuș (BC)
Comuna Valea Seaca (BC)
Comuna Abramut (BH)
Comuna Boianu-Mare (BH)
Comuna Brusturi (BH)
Comuna Copăcel (BH)
Comuna Derna (BH)
Comuna Lăzăreni (BH)

Comuna Măgești (BH)
Comuna Nojorid (BH)
Comuna Osorhei (BH)
Comuna Popești (BH)
Comuna Răbăgani (BH)
Comuna Săcădat (BH)
Comuna Săcuieni (BH)
Comuna Salard (BH)
Comuna Sântandrei  (BH)
Comuna Tarcaia (BH)
Comuna Tăuteu (BH)
Comuna Tetchea (BH)
Comuna Tileagd (BH)
Comuna Caianu Mic (BN)
Comuna Cetate (BN)
Comuna Chiochiș (BN)
Comuna Ciceu Giurgești (BN)
Comuna Ciceu Mihăiești (BN)
Comuna Lechința (BN)
Comuna Livezile (BN)
Comuna Miceștii de Câmpie (BN)
Comuna Petru Rareș (BN)
Comuna Șieu (BN)
Comuna Șieu Odorhei (BN)
Comuna Sînmihaiu de Câmpie  (BN)
Comuna Uriu (BN)
Comuna Urmeniș (BN)
Comuna Gropeni (BR)
Comuna Movila Miresii (BR)
Comuna Surdila Greci (BR)
Comuna Tufești (BR)
Comuna Viziru (BR)

Comuna Zăvoaia (BR)
Comuna George Enescu (BT)
Comuna Lozna (BT)
Comuna Ungureni (BT)
Comuna Bran (BV)
Comuna Comana (BV)
Comuna Crizbav (BV)
Comuna Hoghiz (BV)
Comuna Ticuș (BV)
Comuna Amaru (BZ)
Comuna Brădeanu (BZ)
Comuna Brăești (BZ)
Comuna Florica (BZ)
Comuna Glodeanu Sărat   (BZ)
Comuna Mânzălești (BZ)
Comuna Movila Banului   (BZ)
Comuna Năeni (BZ)
Comuna Padina (BZ)
Comuna Țintești (BZ)
Comuna Ulmeni (BZ)
Comuna Aiton (CJ)
Comuna Așchileu (CJ)
Comuna Caianu (CJ)
Comuna Capușu Mare (CJ)
Comuna Cătina (CJ)
Comuna Chințeni (CJ)
Comuna Chiuiești (CJ)
Comuna Iara (CJ)
Comuna Izvoru Crișului (CJ)
Comuna Jucu (CJ)
Comuna Mințiu Gherlii (CJ)
Comuna Mociu (CJ)

Comuna Săcuieu (CJ)
Comuna Săndulești (CJ)
Comuna Sic (CJ)
Comuna Taga (CJ)
Comuna Uriu (CJ)
Comuna Vad (CJ)
Comuna Chirnogi (CL)
Comuna Chiselet (CL)
Comuna Cuza Vodă (CL)
Comuna Lehliu (CL)
Comuna Luica (CL)
Comuna Mănăstirea   (CL)
Comuna Nicolae Bălcescu (CL)
Comuna Plătărești (CL)
Comuna Berzasca (CS)
Comuna Carbunari (CS)
Comuna Ciudanovița (CS)
Comuna Forotic (CS)
Comuna Goruia (CS)
Comuna Lapusnicel (CS)
Comuna Naidas (CS)
Comuna Pojejena (CS)
Comuna Răcășdia (CS)
Comuna Ramna (CS)
Comuna Sasca Montană (CS)
Comuna Valiug (CS)
Comuna Varadia (CS)
Comuna Amzacea (CT)
Comuna Castelu (CT)
Comuna Costinești (CT)
Comuna Grădina (CT)
Comuna Istria (CT)

Comuna Lumina (CT)
Comuna Mihail Kogalniceanu (CT)
Comuna Pantelimon (CT)
Comuna Pecineaga (CT)
Comuna Valu lui Traian (CT)
Comuna Braduț (CV)
Comuna Chichis (CV)
Comuna Ozun (CV)
Comuna Sita Buzăului (CV)
Comuna Varghiș (CV)
Comuna Corbii Mari (DB)
Comuna Dragodana (DB)
Comuna Mătăsaru (DB)
Comuna Uliești (DB)
Comuna Amărăștii de Jos (DJ)
Comuna Cosoveni (DJ)
Comuna Orodel (DJ)
Comuna Plenița (DJ)
Comuna Predești (DJ)
Comuna Secu (DJ)
Comuna Sopot (DJ)
Comuna Alimpești (GJ)
Comuna Aninoasa (GJ)
Comuna Balești (GJ)
Comuna Căpreni (GJ)
Comuna Ciuperceni (GJ)
Comuna Farcăsești (GJ)
Comuna Ionești (GJ)
Comuna Mușetești (GJ)
Comuna Negomir (GJ)
Comuna Polovragi (GJ)
Comuna Roșia de Amaradia (GJ)

Comuna Slivilești (GJ)
Comuna Stoina (GJ)
Comuna Telești (GJ)
Comuna Văgiulești (GJ)
Comuna Corod (GL)
Comuna Cudalbi (GL)
Comuna Drăgușeni (GL)
Comuna Fundeni (GL)
Comuna Mihai Bravu (GR)
Comuna Roata de Jos (GR)
Comuna Băcia (HD)
Comuna Băița (HD)
Comuna Beriu (HD)
Comuna Boșorod (HD)
Comuna Burjuc (HD)
Comuna Dobra (HD)
Comuna Ghelari (HD)
Comuna Lelese (HD)
Comuna Pestișu Mic (HD)
Comuna Sântamaria Orlea (HD)
Comuna Sarmizegetuza (HD)
Comuna Totești (HD)
Comuna Zam (HD)
Comuna Feliceni   (HR)
Comuna Zetea (HR)
Comuna Cernica (IF)
Comuna Cornetu (IF)
Comuna Balș (IS)
Comuna Costuleni (IS)
Comuna Hălăucești (IS)
Comuna Holboca (IS)
Comuna Lețcani (IS)

Comuna Miroslava (IS)
Comuna Ruginoasa (IS)
Comuna Sirețel (IS)
Comuna Trifești (IS)
Comuna Bâlvănești (MH)
Comuna Braniște  (MH)
Comuna Butoiești (MH)
Comuna Corcova (MH)
Comuna Eșelnița (MH)
Comuna Florești (MH)
Comuna Godeanu (MH)
Comuna Grozești (MH)
Comuna Hușnicioara (MH)
Comuna Ilovița (MH)
Comuna Isverna (MH)
Comuna Izvoru Bârzii (MH)
Comuna Pătulele (MH)
Comuna Poroina Mare (MH)
Comuna Vrata (MH)
Comuna Remetea Chioarului (MM)
Comuna Sisești (MM)
Comuna Band (MS)
Comuna Bereni (MS)
Comuna Chețani (MS)
Comuna Corunca (MS)
Comuna Crăciunești (MS)
Comuna Cucerdea (MS)
Comuna Fântânele (MS)
Comuna Gălești (MS)
Comuna Gănești (MS)
Comuna Gurghiu (MS)
Comuna Hodoșa (MS)

Comuna Iclanzel (MS)
Comuna Livezeni (MS)
Comuna Mădăraș (MS)
Comuna Neaua (MS)
Comuna Ogra (MS)
Comuna Panet (MS)
Comuna Păsăreni (MS)
Comuna Petelea (MS)
Comuna Riciu (MS)
Comuna Sângeorgiu de Mureș (MS)
Comuna Sângeorgiu de Pădure (MS)
Comuna Saschiz (MS)
Comuna Sâncraiu de Mureș (MS)
Comuna Sînpaul (MS)
Comuna Sînpentru de Câmpie (MS)
Comuna Suplac (MS)
Comuna Vargata (MS)
Comuna Borlești (NT)
Comuna Dulcești (NT)
Comuna Dumbrava Roșie (NT)
Comuna Fărcașa (NT)
Comuna Gherăești (NT)
Comuna Oniceni (NT)
Comuna Săbăoani (NT)
Comuna Tămășeni (NT)
Comuna Grădinari (OT)
Comuna Ianca (OT)
Comuna Movileni (OT)
Comuna Unirea (OT)
Comuna Verguleasa (OT)
Comuna Vulturești (OT)
Comuna Gura Vitioarei (PH)
Comuna Tătaru (PH)
Comuna Axente-Sever (SB)
Comuna Blăjel (SB)
Comuna Marpod (SB)
Comuna Pauca (SB)
Comuna Porumbacu de Jos (SB)
Comuna Racoviță (SB)

Comuna Șeica Mica (SB)
Comuna Slimnic (SB)
Comuna Gârbou (SJ)
Comuna Horoatu Crasnei (SJ)
Comuna Mesesenii de Jos (SJ)
Comuna Sig (SJ)
Comuna Andrid   (SM)
Comuna Batarci (SM)
Comuna Bogdand (SM)
Comuna Petrești (SM)
Comuna Săcășeni (SM)
Comuna Supur (SM)
Comuna Adancata (SV)
Comuna Arbore (SV)
Comuna Bogdănești (SV)
Comuna Burla (SV)
Comuna Calafindești (SV)
Comuna Cornu Luncii (SV)
Comuna Coșna (SV)
Comuna Dornești (SV)
Comuna Forăști (SV)
Comuna Gălănești (SV)
Comuna Horodnic de Sus (SV)
Comuna Ilisești (SV)
Comuna Mălini (SV)
Comuna Marginea (SV)
Comuna Moara (SV)
Comuna Sadova (SV)
Comuna Vama (SV)
Comuna Vicovu de Jos (SV)
Comuna Volovăț (SV)
Comuna Bestepe (TL)
Comuna Sarichioi (TL)
Comuna Balint (TM)
Comuna Banloc (TM)
Comuna Belinț (TM)
Comuna Bethausen (TM)
Comuna Bucovăț (TM)
Comuna Cenei (TM)

Comuna Cheveresu Mare (TM)
Comuna Criciova (TM)
Comuna Dudeștii Noi (TM)
Comuna Fardea (TM)
Comuna Gavojdia (TM)
Comuna Ghiroda (TM)
Comuna Ghizela (TM)
Comuna Giarmata (TM)
Comuna Giera (TM)
Comuna Giulvăz (TM)
Comuna Giulvaz (TM)
Comuna Jebel (TM)
Comuna Liebling (TM)
Comuna Moravița (TM)
Comuna Mosnița Nouă (TM)
Comuna Pădureni (TM)
Comuna Parta (TM)
Comuna Peciu Nou (TM)
Comuna Remetea Mare (TM)
Comuna Sacoșu Turcesc (TM)
Comuna Sag (TM)
Comuna Secaș (TM)
Comuna Topolovățu Mare (TM)
Comuna Tormac (TM)
Comuna Uivar (TM)
Comuna Variaș (TM)
Comuna Băbăița (TR)
Comuna Botoroagă (TR)
Comuna Cervenia (TR)
Comuna Ciolanești (TR)
Comuna Conțești (TR)
Comuna Fântânele (TR)
Comuna Lisa (TR)
Comuna Mavrodin (TR)
Comuna Olteni (TR)
Comuna Piatra (TR)
Comuna Plosca (TR)
Comuna Scurtu Mare (TR)
Comuna Seaca (TR)

Comuna Suhaia (TR)
Comuna Tătăraștii de Sus (TR)
Comuna Trivalea-Moșteni (TR)
Comuna Troianul (TR)
Comuna Vârtoape (TR)
Comuna Viișoara (TR)
Comuna Vitănești (TR)
Comuna Zâmbreasca (TR)
Comuna Bujoreni (VL)
Comuna Bunești (VL)
Comuna Copăceni (VL)
Comuna Diculești (VL)
Comuna Frâncești (VL)
Comuna Golești (VL)
Comuna Gușoeni (VL)
Comuna Lăcusteni (VL)
Comuna Măciuca (VL)
Comuna Muereasca (VL)
Comuna Orlești (VL)
Comuna Perișani (VL)
Comuna Racoviță II (VL)
Comuna Roești (VL)
Comuna Vlădești (VL)
Comuna Ciorăști (VN)
Comuna Garoafa (VN)
Comuna Măicănești (VN)
Comuna Naruja (VN)
Comuna Păunești (VN)
Comuna Poiana Cristei (VN)
Comuna Răcoasa (VN)
Comuna Răstoaca (VN)
Comuna Straoane (VN)
Comuna Vizantea-Livezi (VN)
Comuna Vrăncioaia (VN)
Comuna Albești (VS)
Comuna Gârceni (VS)
Comuna Muntenii de Jos (VS)
Comuna Rafaila (VS)

Proiectare sisteme de iluminat

Eficientizarea sistemului de iluminat public în oraș Bicaz, județul Neamț
Reabilitarea sistemului de iluminat public cu reducerea consumului de energie și implementarea unui sistem de telegestiune în orașul Recaș, județul Timiș  - ”Smart Urban Services Through Homogenous Quality Standard in Public Infrastructures for Higher Energy Efficiency”
Reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat public din comuna Lechinta, județul Bistrița-Năsăud
Modernizarea și extinderea rețelei de iluminat public stradal în comuna Santamaria Orlea, județul Hunedoara
Extinderea și reabilitare rețea de iluminat public în comuna Sita Buzăului, județul Covasna
Extindere sistem de iluminat public Bolintin Vale
Căminul studențesc nr. 2MV, Universitatea Politehnică Timișoara
Liceul Teoretic Nikolas Lenau, Timișoara, jud Timiș
Școala Gimnazială Grigore Silași Beclean, jud. Bistrița-Năsăud
Facultatea de Medicina Dentară Cluj-Napoca

Modernizare sisteme de iluminat sportiv

Complex sportiv „Gheorgheni” Cluj-Napoca
Teren de sport comuna Mintiu Gherlii (Cluj)
Teren sport multifuncțional oraș Deta (Timiș)
Sala sporturilor „Iftimie Elisei”, Medgidia (Constanța)
Sala sporturilor „Romeo Iamandi”

Modernizare sisteme de iluminat pietonat / ornamental

Parcul IOR (București)
Parc Magurele (Ilfov)
Parc Chișineu Criș (Arad)
Penitenciarul Poarta Albă (Constanța)
Penitenciarul Aiud (Alba)

Modernizare sisteme de iluminat interior / exterior spații cu destinații diverse

Sală de consiliu, Consiliul Județean Buzău;
Sediu Primăria Uivar, județul Timiș
Centru SPA Mirajul Oltului, Călimănești Căciulată, jud. Vâlcea
Pasaj CF Voiteg, județul Timiș
Patriarhia Română
Mănăstirea Coșula, județul Botoșani
 

Proiecte mediul privat

LIBRA BANK, modernizare iluminat sucursale.

Modernizare sisteme de iluminat în instituții de sănătate publică

Secția de cardiologie a Spitalului Clinic de urgență pentru copii ,,Grigore Alexandrescu”, București
Spitalul Clinic „Sfânta Maria”, București
Spitalul Clinic Județean de Urgență, Oradea
 

Extindere și reabilitare rețele electrice și iluminat public

Modernizare LEA 0,4 kv în localitatea Gâlda de jos, jud. Alba
Relocare LEA 0.4 Kv și 20Kv în orașul Ocna Mureș, jud. Alba
Harta

Harta națională a proiectelor de iluminat

De la sate și comune mici până la orașe și reședințe de județ portofoliul cuprinde lucrări de iluminat public/stradal pe întreg teritoriul țării. Modernizarea iluminatului public este o necesitate, oferind siguranță, încredere și îmbunătățirea calității vieții.

Contact

  • 1
    Sediul central
    Str. Câmpina nr. 47
    400635 Cluj-Napoca
    România
  • 2
    Zona 0
    București
    România
  • 3
    Zona 1
    Brasov
    România
  • 4
    Zona 2
    Iași
    România
  • 5
    Zona 3
    Timișoara
    România
  • 6
    Zona 5
    Cluj
    România
  • 7
    Zona 7
    Constanța
    România