ELBI ELECTRIC & LIGHTING a obtinut certificatele de conformitate pentru tuburile flexibile metalice marca NOVELITE

ELBI Electric & Lighting, lider în vânzarea de echipamente și servicii destinate domeniului electric, a obținut cu succes certificatele de conformitate pentru tuburile flexibile metalice, marcă proprie NOVELITE. Astfel, din Septembrie 2023, compania se numără printre puținii producători din România care dețin aceste certificări.

Calitatea certificată: cum tuburile flexibile metalice NOVELITE depășesc așteptările industriei

Obținerea certificărilor a presupus teste riguroase, inspecții de producție și evaluări periodice pentru a determina dacă produsele își mențin un anumit standard de calitate pe tot parcursul ciclului de viață.

Certificatele au fost emise de OICPE - „Organism Independent pentru Certificarea Produselor Electrice”, care atestă că produsele respectă standardele europene din domeniu. În plus, gama de tuburi flexibile metalice, brand propriu NOVELITE, este acoperită în totalitate de certificatele de conformitate.

„Suntem încântați să anunțăm că tuburile flexibile metalice Novelite, atât cele cu, cât și cele fără izolație PVC, sunt însoțite de unele dintre cele mai riguroase certificate de conformitate din industrie. Acestea au fost obținute printr-un proces de acreditare riguros, care servesc nu doar ca o validare a angajamentului nostru față de calitate, ci și ca un avantaj competitiv. Suntem pregătiți să oferim clienților produse care îndeplinesc cu succes toate criteriile de fiabilitate, durabilitate și performanță”, declară Dan Ovedenie – Director Comercial ELBI Electric & Lighting.

Fabrica ELBI din Cornetu, Ilfov, produce sub brand propriu tub flexibil metalic cu și fără izolație PVC.

Cu un stoc vast al întregului nomenclator aferent categoriei, fabrica produce atât tuburi cu diametre uzuale, cât și pe cele mai mari. Capacitatea de producție și fluxul de aprovizionare sunt optimizate constant, ceea ce permite companiei să răspundă cu promptitudine tuturor solicitărilor venite din partea clienților.

###

Despre Elbi Electric & Lighting

Lider național în vânzarea de echipamente și servicii destinate domeniului electric, ELBI ELECTRIC & LIGHTING este astăzi, după 27 de ani de activitate neîntreruptă, cel mai mare vânzător din România de echipamente electrice de joasă tensiune, cum ar fi: corpuri de iluminat stradal și industrial, corpuri de iluminat decorative, surse de iluminat, transformatoare, cabluri electrice, trasee pentru cabluri, sisteme electrice de automatizare, sisteme de protecție și avertizare pentru circuitele electrice. ELBI Electric & Lighting oferă o gamă largă de categorii de produse, care înglobează peste 30.000 de repere distincte, dintre care 15.000 sunt disponibile permanent în stoc.

 

Articole similare