Mărci distribuite și portofoliul de furnizori

În ultimi 15 ani, Elbi și-a dezvoltat propriile mărci cu produse extrem de diversificate pe categorii care acoperă noile cerințe și tendințe din industrie și care acoperă toate nivelurile de preț, de la economic la profesional. Acestea sunt poziționate excelent și vizează diferite segmente de clienți generând aproximativ 44% din cifra de afaceri. Totodată, compania a stabilit parteneriate de ditribuție cu mari producători internaționali precum Eaton, Abb, Philips, Gewiss, Schneider, etc. 

ELBI ELECTRIC

Brandul Elbi Electric face parte din portofoliul ELBI Electric & Lighting care se ocupă cu producția de prize și întrerupătoare, cu un accent deosebit pe aparațiajul minimalist și de înaltă calitate. Elbi Electric s-a impus pe piața industriei electrice datorită angajamentului său față de calitate și inovație. Gama de produse cuprinde prize, întrerupătoare și accesoriile necesare într-o varietate de modele și culori, oferind soluții eficiente pentru nevoile clienților. Cu o experiență îndelungată și o reputație solidă în industrie, brandul a câștigat încrederea clienților săi atât pe piața locală, cât și pe piața internațională, devenind un nume bine-cunoscut în domeniu.

Elbi Electric imagine
Pulsar imagine

Pulsar

Pulsar este noul brand deținut de ELBI ELECTRIC & LIGHTING, care înglobează diszpozitive SMART dezvoltate pe tehnolgia Tuya Smart. Fundamentul acestei tehnologii este că orice produs electric sau electronic cu orice caracteristici sau capacități poate fi interconectat și controlat digital. Astfel, Tuya a devenit prima platformă IoT all-in-one adoptată de marea majoritate a producătorilor de echipamente SMART.

Becuri SMART

Becuri SMART

Plafoniere SMART

Plafoniere SMART

Benzi LED SMART

Benzi LED SMART

Supraveghere video

Supraveghere video

Prize SMART

Prize SMART

Aparataj tactil

Aparataj tactil

Solentis

Solentis este un brand care a luat naștere în urma nevoilor și a cerințelor din ce în ce mai elaborate și mai complexe ale pieței din România. Este un brand profesional, 100% adaptat cererii mediului de afaceri, firmelor de proiectare și arhitecților, fiind în conformitate cu cerințele municipalităților și autorităților locale din România. Produsele marca Solentis sunt utilizate cu preponderență în lucrările de reabilitare a sistemelor de iluminat stradal și pietonal, până la ora actuală fiind instalate peste 240.000 de corpuri de iluminat în peste 600 de proiecte.

Solentis imagine
Corpuri stradale LED

Corpuri stradale LED

Corpuri LED HIGHBAY

Corpuri LED HIGHBAY

Proiectoare LED

Proiectoare LED

Corpuri LED IP65

Corpuri LED IP65

Downlight LED

Downlight LED

Paneluri LED

Paneluri LED

Total Green imagine

Total Green

Protejarea mediului înconjurător și diminuarea schimbărilor climatice, a devenit una dintre axele principale ale Uniunii Europene, impunînd standarde și reglementări ridicate privind sursele de iluminat.

Total Green se aliniază acestor standarde și vine pe piață cu cele mai eficiente surse de iluminat, din punct de vedere al eficienței energetice.

Surse LED

Surse iluminat LED

Protecții circuite

Protecții circuite

Accesorii tabouri

Accesorii tabouri

Elemente de comandă

Elemente de comandă

Dulapuri metalice

Dulapuri metalice

Aparataj aplicat IP55

Aparataj aplicat IP55

Novelite

Novelite, brand-ul cu cea mai mare diversitate, prezintă produse în principalele categorii din portofoliul Elbi Electric. Gama largă de funcționalități, permite o arie mare de aplicabilitate, facând din acest brand, unul foarte versatil pentru retail si magazinele specializate dar și pentru electricieni și instalatori. Conectică sau trasee, aparataj, surse de iluminat sau corpuri de iluminat tehnic, produsele Novelite nu fac rabat de la calitate, și totodată se situează într-o zonă de preț economică.

Novelite imagine
Surse iluminat LED

Surse iluminat LED

Iluminat tehnic

Iluminat tehnic

Spoturi LED

Spoturi LED

Iluminat emergenta

Iluminat emergență

Trasee cabluri

Trasee cabluri

Accesorii

Accesorii

Erste imagine

Erste

Erste este un brand dedicat corpurilor pentru iluminat decorativ, destinate spațiilor de locuit, apartamentelor, caselor și al diferitelor spații interioare dar și al spațiilor exterioare. Cele peste 1000 de modele distincte, pot satisface cele mai exigente si creative gusturi sau îți pot deschide noi perspective ale imaginației. Nu a fost uitată nici latura practică, corpurile de iluminat fiind proiectate astfel încât sa fie adecvate oricărui decor și necesitate. 

Aplice și plafoniere

Aplice și plafoniere

Lustre

Lustre

Pendule

Pendule

Lanterne

Lanterne

Veioze

Veioze

Spoturi

Spoturi

Inlet

Inlet, cel mai nou brand din portofoliul Elbi, cuprinde o gamă variată de elemente de conectică și rețelistică. Prelungitoare, derulatoare, fișe, cuple, accesorii smartphone și multe alte produse conexe, alcătuiesc un portofoliu perfect adaptat noilor tendințe tehnologice. 

Inlet imagine

Parteneriate solide cu furnizori consacrați

În perioada 2018 - 2022 Elbi Electric & Lighting a stabilit parteneriate solide cu furnizori consacrați de materiale și echipamente electrice. Pe lângă brandurile proprii comercializate, compania și-a consolidat portofoliul de produse cu mărci de renume mondial din industria electrică și energetică.