Solentis

Solentis este un brand care a luat naștere în urma nevoilor și a cerințelor din ce în ce mai elaborate și mai complexe ale pieței din România.

Este un brand profesional, 100% adaptat cererii mediului de afaceri, firmelor de proiectare și arhitecților, fiind în conformitate cu cerințele municipalităților și autorităților locale din România.

Total Green

 

 

Protejarea mediului înconjurător și diminuarea schimbărilor climatice, a devenit una dintre axele principale ale Uniunii Europene, impunînd standarde și reglementări ridicate privind sursele de iluminat.

Total Green se aliniază acestor standarde și vine pe piață cu cele mai eficiente surse de iluminat, din punct de vedere al eficienței energetice.

Novelite

Novelite, brand-ul cu cea mai mare diversitate, prezintă produse în principalele categorii din portofoliul Elbi Electric. Gama largă de funcționalități, permite o arie mare de aplicabilitate, facând din acest brand, unul foarte versatil pentru retail si magazinele specializate dar și pentru electricieni și instalatori.

Conectică sau trasee, aparataj, surse de iluminat sau corpuri de iluminat tehnic,  produsele Novelite nu fac rabat de la calitate, și totodată se situează într-o zonă de preț economică.

Erste

 

 

Erste este un brand dedicat corpurilor pentru iluminat decorativ, destinate spațiilor de locuit, apartamentelor, caselor, și al diferitelor spații interioare dar si al spațiilor exterioare.

Cele peste 1000 de modele distincte, pot satisface cele mai exigente si creative gusturi, sau îți pot deschide noi perspective ale imaginației. Nu a fost uitată nici latura practică, corpurile de iluminat fiind proiectate astfel încât sa fie adecvate oricărui decor și necesitate. 

Inlet

Inlet, cel mai nou brand din portofoliul Elbi, cuprinde o gamă variată de elemente de conectică și rețelistică. Prelungitoare, derulatoare, fișe, cuple, accesorii smartphone și multe alte produse conexe, alcătuiesc un portofoliu perfect adaptat noilor tendințe tehnologice. 

Mărci consacrate.

Pe lângă brandurile proprii comercializate, Elbi Electtric & Lighting are parteneriate de distribuție națională, cu producători de renume mondial din industria electrică și energetică.