Lider în distribuția de echipamente electrice !

Elbi Electric & Lighting este cel mai mare importator și distribuitor independent din România, pentru echipamente și materiale electrice. 

Cu o experiență de peste 20 de ani, compania și-a consolidat poziția de lider, prin diversitatea produselor comercializate și a stocurilor permanente, prin politicile de prețuri competitive, dar mai ales prin profesionalismul echipei sale.

+23

ani experiența

15

puncte de lucru

3

divizii operaționale

+160

angajați și colaboratori

50,6

mil. € vânzari

+16.000

produse distincte

Gamă variată de materiale electrice.

Încă de la începutul activităţii sale, Elbi s-a diferențiat prin gama variată de produse și prin soluțiile oferite clienților săi. Cu surse de aprovizionare din China, Europa, Turcia și România, compania și-a consolidat portofoliul de produse pentru a raspunde cât mai bine cerințelor partenerilor. 

Pe piaţa de echipamente electrice, compania are cel mai mare portofoliu de mărci proprii, cu prețuri competitive diferențiate pe segmente de calitate. Pe lângă produsele marcă proprie, se mai adaugă și distribuția brandurilor de clasa A, ELBI reuşind să-şi construiască astfel o poziţie solidă în piață.

 

 

 

Peste 45.000 m2 spații de stocare.

Vânzările de peste 50 milioane €, realizate în anul 2019, se datorează și nivelului ridicat de servicii asigurat de rețeaua națională de logistică. Cu 3 depozite în București (HUB central),  5 depozite regionale ( Iași, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Constanța ) și 8 magazine de prezentare, capacitatea totală de depozitare depășește 45.000 m2.

Toate punctele de lucru  sunt interconectate prin sisteme informatice performante de gestionare a depozitelor, astfel încât clienții noștri să aibă acces în timp real la informații despre disponibilitatea și nivelurile de stoc ale produselor.

Divizii operaționale

Pe fondul progresului tehnologic, dinamica din industria energetică este în continuă creștere. Drept urmare și soluțiile se diversifică tot mai mult. De la clasicul bec la case inteligente, automatizări industriale, sau proiecte de iluminat public, încercăm prin intermediul celor 3 divizii operaționale să oferim soluții dedicate și personalizate fiecărui client.

Elementul care face diferența.

Nu trebuie trecute cu vederea toate atuurile și facilitățile de care dispune compania, însă elementul care face diferența este echipa. Devotamentul, experiența și profesionalismul oamenilor implicați, au condus la construirea unui mediu de lucru prietenos orientat spre performanță. Cei peste 160 de angajați și colaboratori, sunt zilnic interconectați cu fluxurile și activitățile companiei, pentru a furniza clienților noștrii servicii de cea mai înaltă calitate.

Vino să faci și tu parte din echipa noastră !

Echipa de management

 + 10.000 Clienți

Peste 10.000 de clienți activi in portofoliul curent 

 + 200 Proiecte

Peste 250 proiecte de iluminat public, realizate până în prezent

 + 17mil. € Stocuri

Peste 17 milioane euro, valoarea globală a stocurilor 

 + 170 Autovehicule

Parc logistic cu 35 de autovehicule comerciale și 140 autoturisme

 Istoric

O istorie de 23 de ani de succes, se scrie cu profesionalism, inovații, dinamism și perseverență.