Soluții inteligente pentru iluminat și managementul energiei electrice !

Pulsar Home Experience · Tehnologie fără limite !

Experimentează caracteristicile noilor dispozitive PULSAR, echipate cu tehnologia Tuya !

Tuya Smart a fost fondat pe principiul că orice este posibil: orice produs, orice caracteristici, orice viteză, orice capacități, orice model de afaceri. Astfel, Tuya a devenit prima platformă IoT all-in-one adoptată de marea majoritate a producătorilor de echipamente SMART.

Poza

O singură aplicație care controlează toate dispozitivele.

 

Aplicația Tuya Smart, disponibilă gratuit pentru iOS și Android, permite conectarea și administrarea tuturor dispozitivelor SMART din locuința ta. Controlează iluminatul sau electrocasnicele, creează scenarii sau monitorizează rețeua electrică, integrează soluții de securitate și siguranță, toate dintr-o singură aplicație de pe telefonul mobil.

Conectare dispozitive multiple.

Aplicația permite conectarea unei game diversificate de dispozitive: becuri și sisteme de iluminat, dispozitive pentru controlul și monitorizarea energiei electrice, echipamente pentru siguranța locuinței, senzori, electrocasnice, dispozitive de întreținere personală, dispozitive audio-video.

Suportă diverse protocoale de conectare.

Compatibilitatea cu diversele protocoale de comunicare (Wi-Fi, Zigbee, Bluetooth. etc.), permite detectarea automată și adăugarea în aplicație cu un singur click. Aplicația suportă control manual și control vocal, inclusiv integrare cu aplicații terțe precum Amazon Alexa sau Google Assistant.

Automatizare completă a locuinței.

Funcțiile „one-click” pentru execuția comenzilor, precum și posibilitatea automatizării proceselor pe bază de scenarii, ajută la interconectarea cu ușurință a dispozitivelor și vă permite să vă bucurați de un stil de viață cu adevărat SMART.

Aplicație versatilă și stabilă.

Aplicația se poate descărca gratuit din App Store sau Google Play, și este compatibilă cu o gamă variată de dispozitive. Actualizările frecvente, precum și suportul internațional 24/7 asigurat de echipa de specialiști de la Tuya, fac din această aplicație una foarte stabilă și versatilă. 

Profile personalizate și transmitere notificări.

Permite membrilor familiei tale accesul la dispozitive și stabilește profile personalizate pe baza de drepturi de utilizare. In funcție de profilele setate, aplicația poate trimite diverse tipuri de notificări. Poți obține informații în timp real despre starea vremii locale, sau despre calitatea aerului. 

Monitorizarea consumului de energie.

Aplicația împreună cu dispozitivele de management al energiei electrice, permite monitorizarea permanentă a echipamentelor instalate în rețeaua electrică. Astfel se poate înregistra consumul pe fiecare aparat separat, si se pot configura scenarii care vor avea ca rezultat un consum mai mic de energie, repectiv economii mai mari.

Trăiește experiența casei SMART, cu dispozitivele PULSAR !

Becuri LED RGB, Smart control BT/Wi-Fi (Tuya)

Plafoniere LED 24W 3000K-6500K, Smart control BT/Wi-Fi (Tuya)

Priză inteligentă 16A 230V, Smart control BT/Wi-Fi (Tuya)

Tuya la nivel global

190+

Aplicația Tuya este disponibilă în peste 190 de țări.

1000+

Se integrează cu peste 1000 de categorii de produse și dispozitive.

230.000+

Peste 230.000 de dezvoltatori la nivel global, implicați în proiect.

200.000+

Peste 200.000 de produse SMART, dezvoltate pe platforma Tuya.

10ms

Timpul mediu de răspuns pentru Tuya Cloud, este de 10ms.

81 mil.+

Zilnic, prin platforma Tuya se fac peste 81 milioane de interacțiuni AI.

Securitate IoT certificată

Păstrarea confidențialității și securității dispozitivului precum și a datelor utilizatorilor este întotdeauna o prioritate în platforma Tuya. Abordarea acestui aspect, include evaluări periodice de conformitate, efectuate de terți certificați în domeniul siguranței și protecției datelor. 

Imagine

ISO - SOC2 - Type 2

Management standardizat al proceselor interne și programe de recompensare pentru semnalizarea vulnerabilităților.

Evaluări tehnice

Evaluări tehnice și certificări periodice efectuate de terți specilizați.

Reglementări legale.

Toate reglementările majore din întreaga lume, inclusiv GRPP și CCPA.

1
2
3
4
5
6
7
8

Prezentare generală a aplicațiilor all-in-one

Tuya Smart oferă aplicații all-in-one care au caracteristici de utilizare gratuită, imediată, control ușor, scenarii diversificate, funcții utile și pregătire pentru disponibilitate globală.

Află mai multe informații despre avantajele aplcațiilor Tuya

Manualul utilizatorului

Aplicația Tuya Smart, vine cu multiple funcționalități pentru controlul dispozitivelor smart, care permit personalizarea modului de funcționare a acestora până în cel mai mic detaliu. 

Descoperă mai multe informații în manualul de operare al aplicației

Introducere în IoT

IoT (Internetul obiectelor) este o extensie a Internetului, care extinde comunicarea între oameni și dispozitive, dar și conexiunea dintre dispozitive și obiecte, prin reguli și scenarii de operare specifice.

Scurtă introcucere în lumea IoT și modul de funcționare a acesteia