Este iluminatul cu LED viitorul ?

În prezent este evident că viitorul iluminatului este legat de soluţii cu implicarea LED-urilor.

Pentru a îmbunătăți eficiența energetică, pentru a proteja mediul și pentru a face față schimbărilor climatice globale, produsele de iluminat cu LED sunt produsele cheie de promovare a iluminării economice în întreaga lume.

Pe viitor, odată cu dezvoltarea continuă a tehnologiei de economisire a energiei de iluminat, protagonistul pieței de iluminat tradițional este transformat de la lampa incandescentă la LED și aplicarea pe scară largă a tehnologiilor informaționale de generație viitoare. Orașele inteligente au devenit o tendință inevitabilă.

Din perspectiva cererii pieței, țările emergente din Asia de Sud-Est și Orientul Mijlociu au o cerere puternică. Pe viitor, piața globală de iluminat cu LED-uri va prezenta trei tendințe majore de dezvoltare: iluminat inteligent, iluminat de nișă și iluminat național emergent.

În plus, aplicarea iluminatului LED la automobile este în creștere treptată.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei LED și a cererii oamenilor pentru performanța auto, tehnologia de iluminare LED a fost aplicată iluminatului interior pentru automobile și aplicată treptat la iluminatul exterior.

Tehnologia de iluminare cu LED-uri a fost utilizată pe scară largă la corpurile de iluminat auto datorită economiei de energie și protecției mediului, duratei de viață îndelungate, dimensiunilor mici și siguranței deosebite. În același timp, a determinat dezvoltarea industriei de iluminat cu LED-uri.

Iluminatul cu LED-uri va fi principalul curent al viitorului, indiferent dacă este vorba despre aplicarea lui  în domeniul auto, în agricultură sau în alte domenii emergente.

Articole similare