Elbi a demarat proiectul Casa Verde Fotovoltaice 2023

Începând din 16 Martie 2023, Elbi Electric & Lighting lansează prin intermediul platformei www.electriclight.ro, proiectul CASA VERDE destinat persoanelor fizice care doresc implementarea unui sistem fotovoltaic cu o finanțare neramabursabilă de până la 90% din valoarea investiției.

ELBI prin www.electriclight.ro lansează proiectul CASA VERDE pentru panouri fotovoltaice.

Începând din 16 Martie 2023, Elbi Electric & Lighting lansează prin intermediul platformei www.electriclight.ro, proiectul CASA VERDE destinat persoanelor fizice care doresc implementarea unui sistem fotovoltaic cu o finanțare neramabursabilă de până la 90% din valoarea investiției. 

Prin acest program, Elbi pune umărul la dezvoltarea sustenabilă a industriei pentru energie regenerabilă, oferind clienților săi, suport și finanțare pe toată durată de implementarea a proiectelor: furnizare echipamante, montaj, dosar prosumator, depunere AFM, finanțare proiect.

 

Avantajele achiziționării și instalării unui sistem de panouri fotovoltaice prin programul Casa Verde Fotovoltaice:

Obții independență energetică: cu ajutorul panourilor fotovoltaice, produci energia electrică necesară gospodăriei tale.

 

Devii prosumator și faci economie: excedentul de energie electrică produs de sistemul de panouri fotovoltaice intră în rețeaua națională de distribuție, valoarea ei fiind scăzută din factură.

 

Faci o economie substanțială de bani, datorită finanțării nerambursabile în cuantum de până la 90% din valoarea investiției

 

Cu peste 20 de unități teritoriale și 3 divizii operaționale, ELBI dispune de capacitatea de a prelua și implementa proiecte pe întreg teritoriul României.

 

Nu este nevoie să aștepți finanțarea propriu-zisă de la AFM pentru a demara proiectul; ELBI acoperă costurile până intră suma acordată prin program, urmând să își recupereze cheltuielile ulterior.

 

De la achiziția sistemului de panouri fotovoltaice până la obținerea statutului de prosumator, beneficiezi de expertiza ELBI!

Condiții de elibilitate pentru accesarea programului Casa Verde Fotovoltaice.

  • Ești o persoană fizică, proprietar al unui imobil pe teritoriul României
  • Imobilul din proprietatea ta este intabulat
  • Imobilul din proprietatea ta este racordat la o rețea electrică națională
  • Imobilul din proprietatea ta nu face obiectul unui litigiu sau revendicări
  • Ai toate taxele și impozitele achitate la zi.

Articole similare