Fumagalli

Fumagalli este o opțiune ideală, fără întreținere, pentru grădini private, parcuri, facilități hoteliere și de agrement și zone publice

Fumagalli este lider mondial în fabricarea materialelor din rășină pentru iluminatul exterior. Materialele și metodele de producție utilizate oferă un finisaj fără întreținere, anti-rugină și anticoroziv. 

Tehnologia brevetată Fumatech din spatele mărcii constă dintr-un stâlp de oțel structural și spumă ușoară, dar rigidă din poliuretan și un strat exterior de rășină. Această tehnologie acordă lămpilor aceleași caracteristici de rezistență ale unui stâlp metalic, combinate cu toate avantajele în ceea ce privește rezistența la rugină și coroziune pe care doar un material rășinic le poate oferi.

Butucul de conexiune standardizat de 60 mm face, de asemenea, întreaga gamă de stâlpi Fumagalli compatibili cu felinarele și consolele, permițând un număr mare de combinații de produse.

Disponibil atât în stil clasic, cât și modern, Fumagalli este o opțiune ideală, fără întreținere, pentru grădini private, parcuri, hoteluri și facilități de agrement și zone publice de toate descrierile.

Stocul de componente de materii prime și semifabricate Fumagalli este menținut la cele mai bune niveluri pentru a asigura livrarea promptă a produselor standard și pregătirea rapidă a comenzilor speciale de cantități mari.

Noile stații de lucru de înaltă tehnologie care funcționează numai pentru construcția matrițelor Fumagalli, permit actualizarea în mod constant a colecției cu produse noi fabricate în conformitate cu cele mai avansate soluții de iluminat. O divizie internă de construcție a matriței înseamnă, de asemenea, control deplin asupra calității produsului Fumagalli în toate detaliile sale și o întreținere continuă și regulată a numeroaselor matrițe existente.

Pentru a asigura fiabilitatea procesului său de fabricație și comercializare, compania Fumagalli a implementat și menține un sistem de management, care îndeplinește cerințele standardului ISO 9001: 2008, certificat de Rețeaua Internațională de Certificare IQNET, care este cel mai mare furnizor de certificare a sistemului de management în lume și de către Asociația Elvețiană pentru Sisteme de Calitate și Management SQS.

OȚEL ACOPERIT DE RĂȘINĂ

Sistemul unic de producție oferă multe avantaje; de fapt produsele Fumagalli sunt:

  • protejate împotriva coroziunii;
  • izolate dublu;
  • fabricate din materiale ignifuge;
  • fabricate conform standardelor Comunității Europene;
  • culorile nu se estompează datorită tratației cu raze UV;
  • rigide și rezistente la șocuri;
  • ușoare și ușor de transportat; 

Fumagalli este o opțiune ideală, fără întreținere, pentru grădini private, parcuri, facilități hoteliere și de agrement și zone publice de toate descrierile. Cu selecția lor clasică de iluminat completată perfect de noua lor gamă modernă de iluminat, are soluția perfectă de iluminare pentru orice mediu din orice locație.

Descoperă produsele Fumagalli AICI!

Articole similare