JOINON – Soluții pentru încărcarea vehiculelor electrice

JOINON oferă produse și servicii tehnologice care interpretează și anticipează nevoile și cerințele societății de astăzi

Gama de produse JOINON

I-ON este disponibil în două versiuni: pentru instalare pe sol (versiunea Coloană) și pentru instalare pe perete (versiunea Wallbox). Ambele opțiuni sunt concepute pentru a se adapta oricărui mediu urban, datorită design-ului lor inovator, gradului de protecție IP55 și rezistenței optime la impact, stres, vandalism și condiții meteo.

EASY este o soluție pentru încărcarea vehiculelor electrice destinată accesului rezidențial / privat. Disponibile în versiuni cu cablu sau cu priză fixă, acestea oferă un design
curat, sunt ușor de utilizat și ușor de instalat.

ASPECT ȘI DESIGN

Forma exclusivă hexagonală creează un stil unic, integrându-se perfect în orice configurație de parcare.
Datorită designului lor, produsele din gama I-ON pot fi instalate în orice dispunere de parcare (90°, paralel, în unghi). Mai mult, stațiile sunt proiectate doar cu acces frontal, permițând poziționarea coloanelor Spate În Spate (două unități care se ating una de alta, una în spatele celeilalte), oferind o amprentă mai mică și, prin urmare, un cost redus.
Experiența utilizatorului JOINON a fost proiectată pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil pentru toți utilizatorii de mașini electrice. De exemplu, stațiile nu au capace obturatoare la prize, acest lucru permițând introducerea conectorului cu o singură mână, făcând astfel procesul de încărcare și mai ușor. Sistemul de iluminare cu LED patentat GEWISS permite utilizatorilor să identifice imediat și ușor stațiile de încărcare disponibile. Stațiile sunt iluminate intermitent pentru a arăta că au fost activate de utilizator în prealabil, folosind autentificarea prin aplicație sau cardul RFID.
În cele din urmă, priza de încărcare este situate convenabil în partea din față a stației, îndreptându-se către utilizator din cea mai confortabilă poziție, ceea ce garantează cea mai bună utilizare a serviciilor pentru orice conducător auto.
LED-urile RGB situate în partea de sus a fiecărei coloane indică disponibilitatea prizelor și sunt vizibile de la distanță, deoarece au un nivel ridicat de luminozitate și se extind către lateralele unității de încărcare.
Întreținerea este ușoară, comodă și economică. Componentele electronice și electromecanice pot fi accesate din fața unității, lăsând cablarea internă curată și ordonată, datorită sistemului „Fast & Easy” de plastroane decupate sau pline.

 

REZISTENȚĂ MECANICĂ ȘI PROTECȚIE

Unitățile I-ON sunt proiectate și certificate cu cel mai înalt grad de protecție împotriva pătrunderii prafului și lichidelor disponibil în prezent pe piață: IP55.
Produsele sunt fabricate din foi de oțel, ceea ce garantează cea mai mare rezistență la impact, stres mecanic și vandalism.
Toate versiunile I-ON sunt fabricate cu un strat de vopsea anti-graffiti și tratament anticoroziv, certificate în conformitate cu standardul EN ISO 12944 și au clasa de rezistență la coroziune C4.
Prizele Tip 2 instalate pe unitățile I-ON, proiectate și fabricate de Gewiss, sunt antivandalism și oferă un grad de protecție IP55, indiferent dacă este sau nu introdus conectorul, garantează o rezistență completă la impact, la acțiunea razelor solare și la surse de căldură anormale sau foc.

 

 

PERSONALIZARE

Panoul frontal poate fi personalizat complet, pentru o compatibilitate perfectă cu mediul înconjurător și cu identitatea proprietarului stației de încărcare.
Produsele din gamă pot fi complet personalizate cu ajutorul printării digitale, permițând clientului să aleagă grafica, culorile și inscripționarea de pe panoul frontal pentru a adapta unitatea la orice cerință. Procedura este permanentă, nu necesită întreținere și nu se estompează.

 

COSTUL TOTAL AL DREPTULUI DE PROPRIETATE

COSTUL TOTAL AL DREPTULUI DE PROPRIETATE

Costuri reduse de-a lungul duratei de viață a produsului, datorită caracteristicilor obișnuite și speciale de întreținere.

ÎNTREȚINERE OBIȘNUITĂ

Testul diferențialului. Dispozitivul ReStart Autotest GEWISS efectuează automat testul diferențialului și permite reanclanșarea întreruptorului în urma unor declanșări neașteptate.
Întreținere ușoară. Cu acces frontal la componentele electronice și prin intermediul sistemului „Fast & Easy”, timpul necesar pentru intervențiile tehnice este redus, reducând astfel costurile.

 

ÎNTREȚINERE SPECIALĂ

Curățare Graffiti. Stratul de vopsea anti-graffiti facilitează curățarea, eliminând necesitatea înlocuirii pieselor.
Rezistență la coroziune. Tratamentul anticoroziv utilizat garantează o durată de viață mai lungă a produsului.
Priză antivandalism. Prizele Tip 2 instalate în unitățile de încărcare sunt antivandalism și configurate pentru a rezista la orice stres.
IP55. Gradul de protecție împotriva pătrunderii prafului și lichidelor garantează un nivel ridicat de rezistență în orice condiții de mediu.

 

CONFIGURARE
Toate produsele sunt echipate cu două prize Tip 2 cu obturator, care permit încărcarea simultană a două vehicule electrice de până la 22 kW fiecare. Unitățile sunt disponibile în 3 versiuni diferite pentru activarea procesului de încărcare: GRATUIT, RFID sau prin intermediul aplicației mobile.

AUTOSTART
Punctele de încărcare cu AUTOSTART pot fi folosite de orice utilizator fără a fi nevoie de autentificare. De fapt, stațiile încep să încarce automat în momentul în care vehiculul electric este conectat. Aceasta este soluția ideală pentru spațiile private sau când clientul are nevoie de o soluție mai simplă pentru sine și pentru șoferi, fără a fi nevoie de un sistem de management al utilizatorului sau de un sistem de control financiar.

RFID
Stațiile de încărcare cu modalitate RFID sunt ideale pentru a garanta accesul rezervat la punctele de încărcare. De fapt, ele pot fi controlate cu unul dintre cardurile RFID, care
funcționează ca și chei pentru a activa procesul de încărcare.

CLOUD
Unitățile CLOUD au fost concepute pentru a oferi publicului un serviciu de încărcare „cu plată”. Fiecare stație de încărcare poate fi gestionată printr-un Backend Monitor și activată prin intermediul unei aplicații asociate, care permite șoferilor să localizeze stațiile direct folosind aplicația mobilă.

SISTEMUL DE CONECTARE JOINON: JOINON oferă, de asemenea, un sistem complet pentru gestionarea infrastructurii de încărcare CLOUD. Aflați mai multe pe joinon.com.

Articole similare