Pulsar

Experimentează caracteristicile noilor dispozitive PULSAR, echipate cu tehnologia Tuya!

În acest articol vom descrie una dintre cele mai populare aplicații, care este compatibilă cu zeci de mii de dispozitive de pe piață: Tuya.

Compania Tuya Smart

Tuya Smart este cunoscută la nivel global ca furnizor de platforme AIoT. Aceasta vine cu soluții unice, all-in-one, care facilitează conectivitatea și accesul la cloud și facilitează dezvoltatorilor realizarea produselor inteligente. Platforma Tuya a realizat peste 90.000 de produse inteligente din diverse categorii, iar clienții, în număr de peste 180.000, sunt din diverse industrii și se regăsesc în peste 190 de țări.

Operațională la nivel global, Tuya are sedii în Germania, Japonia, China, India și SUA. De asemenea, Tuya România asigură celor interesați accesul la toată gama de produse inteligente și tot suportul necesar pentru implementarea soluțiilor.

Dispozitivele inteligente câștigă tot mai multă polularitate pe piața din România, pentru că sunt o soluție eficientă pentru controlul mai flexibil al modului în care funcționează. Sunt extrem de utile, pot fi controlate de la distanță, așa că motivele care stau la baza alegerii unor astfel de dispozitive sunt destul de evidente.

De la prize, la becuri, întrerupătoare, camere de supraveghere, sonerii wireless, senzori wireless, senzori de fum sau temperatură, sisteme de alarmă – există numeroase variante de dispozitive inteligente pe piață care să îți ușureze viața și să îți dea un control mai eficient asupra lor. Poți crea diverse scenarii, orare de funcționare și sunt extrem de utile pentru cei care pleacă de acasă și care au uitat dacă au scos sau nu fierul de călcat din priză.

Ce se întâmplă după ce te-ai hotarât și ai achiziționat astfel de produse? Evident ele trebuie controlate de undeva. Controlul acestora se face foarte simplu, de pe o aplicație de mobil. 

Aplicația Tuya Smart

Aplicația Tuya Smart

Tuya este o platformă globală de dezvoltatori “AI + IoT” (inteligență artificială și Internet of Things) care conectează consumatorii, producătorii de echipamente si lanțurile de magazine, oferind astfel o soluție inteligentă artificială, servicii de cloud și dezvoltare de aplicații. 

Tuya acceptă toate standardele tehnice de comunicare actuale, cum ar fi: Wi-Fi, Bluetooth, etc. În plus poate fi conectată la Google Home, Amazon Echo sau Alexa.

Tuya prin Google Home

Tuya prin Google Home

Cu ajutorul aplicației Tuya veți putea controla dispozitivele inteligente și prin Google Home. Operațiuni precum oprirea luminii în dormitor când sunteți în pat vor devein o obișnuință. Puteți vedea dacă lumina este aprinsă într-o altă camera din casă, să aprindeți sau să stingeți becurile din toată casa. De asemenea, dispozitivele compatibile cu Google Home pot fi conectate la aplicația Tuya și astfel vă veți putea folosi de acele dispositive pentru un control extins.

Tuya + Amazon Echo și Alexa

Amazon Alexa și produsele smart home Tuya lucrează împreună pentru a vă ajuta să controlați dispozitivele casnice rapid și ușor. Puteți sa îi cereți aplicației Alexa să pornească, oprească sau să dimeze lumina.

După conectarea Alexa la produsele Tuya Smart, descărcați aplicația Tuya Smart pentru Android sau iOS, vă creați un cont, cofigurați dispozitivele inteligente în aplicație, iar ulterior le puteți denumi după propriile preferințe. 

Tuya Smart – integrator de sisteme Alexa Voice Service

Tuya Smart, furnizor mondial de platforme AI + IoT (AIoT) – artificial intelligence + internet of things, a anunțat că a devenit și integrator de sisteme Alexa Voice Service (AVS). În curând va oferi modulele hardware, software și serviciile necesare pentru a ajuta producătorii de dispozitive să integreze cu ușurință Alexa în produsele conectabile. În acest mod vor fi reduse considerabil timpul de dezvoltare, efortul și cheltuielile, iar introducerea produselor pe piață va fi mai eficientă și mai rapidă.

VWRK4 – Soluția Tuya pentru integrarea AVS

Soluția Tuya constă într-un modul hardware și software care integrează Alexa Voice Service (AVS), numit VWRK4. Acesta este un modul audio inteligent pentru blastere cu expunere IR, WiFi și Bluetooth și a trecut deja de certificarea AVS. Prin comandă vocală posibilă datorită sistemului Alexa, acesta va permite utilizatorilor să controleze mult mai ușor televizoarele, sistemul de iluminat sau de securitate și orice alt aparat controlat cu infraroșu.

Există deja o serie de produse în curs de certificare AVS, precum difuzoarele, gateway-urile, oglinzile inteligente sau întrerupătoarele inteligente care utilizează modulul VWRK4. Dezvoltatorii care folosesc modulele certificate Tuya se pot aștepta la costuri mult mai mici pentru echipamentele hardware și reducerea timpului de producție.

Probabil singurul inconvenient al aplicației Tuya este că nu suportă IFTTT. 

IFTTT este o aplicație care conectează multiple dispositive și aplicații într-un singur loc, pentru un control mai eficient.

Fă primii pași către o casă inteligentă!

Fă primii pași către o casă inteligentă!

Profită și tu de tehnologia inteligentă oferită de Tuya și crește nivelul de confort, siguranță și securitate al casei tale. 

Găsești produsele PULSAR AICI!

Articole similare