Sesiunile Eaton@Talks continua la Constanța

Desfășurate într-un cadru formal sub titulatura ”Eaton@Talks”, sesiunile își propun să prezinte participanților, informații despre ultimele tendințe și soluții din industria energetică.

Eaton@Talks la Constanța.

Programul Eaton@Talks demarat de Elbi Electric & Lighting în parteneriat cu Eaton Romania, a continuat cu sesiunea din data de 18 Mai 2023 găzduită de localul Irish Pub din municipiul Constanța.

AFDD și xWired, două dintre soluțiile prezentate de specialiștii de la Eaton.

Protecție sporită împotriva incendiilor cauzate de arcul electric cu AFDD+

Întreruptorul automat pentru defecte de arc electric a fost conceput în primul rând pentru utilizarea în locuințe private, dar este, de asemenea, potrivit pentru utilizare în spitale, centre de îngrijire de zi, azile de bătrâni, case de îngrijire medicală etc. Pe scurt, orice unitate cu mai mulți ocupanți - oameni care pot dormi în acel moment sau care pur și simplu nu sunt conștienți de pericol. Construcții din care este dificilă evacuarea unui număr mare de persoane într-o perioadă scurtă de timp, cum ar fi centrele comerciale, gările și aeroporturile. Un alt domeniu de aplicare pentru dispozitivele de detectare a defectelor de arc electric sunt clădirile care conțin obiecte valoroase sau inflamabile - cum ar fi un muzeu sau o bibliotecă. AFDD+ poate fi instalat în orice moment.

Aflați mai multe informații despre AFDD, aici.

xWired - cea mai nouă soluție pentru configurarea tablourilor electrice de distribuție.

xWired este cel mai nou configurator on-line pentru proiectarea tablourilor electrice de distribuție. Soluția este disponibilă gratuit pe website-ul Eaton și poate fi utilizată cu ușurință de către orcine datorită interfeței foarte intuitivă. 

Descoperiți aici soluția Eaton xWired

Articole similare