Magazinul ELBI Universul Electricelor prezent și în Alba Iulia! 

Compania ELBI ELECTRIC & LIGHTING punctează o nouă locație pentru piața materialelor și echipamentelor electrice din România, de această dată în Alba Iulia. Magazinul situat pe Str. Al. I. Cuza, nr 7, îi așteaptă pe toți partenerii, colaboratorii și pasionații de domeniul electricelor să descopere noul concept prezent și în orașul lor. 

Portofoliul de produse 

Prin intermediul locațiilor fizice ELBI UNIVERSUL ELECTRICELOR din țară, compania pune la dispoziția clienților săi numeroase echipamente electrice de joasă și medie tensiune. De la cabluri electrice, trasee pentru cablu, aparataj și până la elemente de automatizări și protecție, conectică, corpuri de iluminat tehnice și decorative. Din dorința de a răspunde cât mai bine nevoilor din piață, ELBI asigură stocuri permanente atât pentru brandurile proprii (Total Green, Novelite, Erste, Inlet, Solentis, PULSAR, ELBI ELECTRIC), cât și pentru brandurile partenere (Philips, Gewiss, ABB, Eaton, Schneider, Fischer etc). 

Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3

Consiliere specializată

Consilierea clienților reprezintă un element esențial în cadrul conceptului magazinelor ELBI UNIVERSUL ELECTRICELOR. Această abordare reflectă angajamentul față de satisfacția și nevoile clienților. Echipa este pregătită să ofere asistență specializată, ghidând clienții în procesul de luare a deciziilor pentru achiziționarea echipamentelor electrice potrivite. 

Galerie imagini