Am deschis în Arad magazinul cu numărul 10 !

Ieri 16 Februarie 2022, ELBI ELECTRIC & LIGHTING a inaugurat deschiderea celui de-al 10-lea magazin Universul Electricelor. Păstrând aceleași linii ale noului concept relansat o dată cu deschiderea magazinului de la Pitești, Elbi își dorește să se apropie mai mult de clienții și partenerii săi astfel încât nivelul serviciilor oferite către aceștia să se îmbunătățească considerabil.

Cu o suprafața totală de aproximativ 800mp, magazinul situat pe Calea Radnei nr. 288A, aduce și în Arad conceptul de magazin ” Brick & Mortar”, adică magazinul în care clienții găsesc exact ceea ce își doresc: promptitudine, servicii,  portofoliu, vitrină, etc. Noul format se adresează cu preponderență mediul profesional, firmelor de instalații electrice, dezvoltatorilor imobiliari dar și antreprenorilor, electricienilor sau pasionaților din industria energetică.

Imagine 1

Elbi este principalul jucător din piața materialelor electrice, din România

La evenimentul de deschidere care a avut loc miercuri 15 Decembrie 2021 a fost prezent şi Dan Ovedenie, directorul diviziei de magazine Elbi – Universul Electricelor. Acesta a ţinut să puncteze că această companie este cel mai mare vânzător de materiale electrice din piaţa românească.

„După cum stiți marea provocare a zilelor noastre este digitalizarea și informatizarea vieții noastre personale și profesionale. O consecință a acestui fapt este că, clientul nostru a devenit mai exigent, mai informat, mai educat, iar pe de altă parte își dorește viteză, își dorește servicii mai complete, servicii mai de calitate. După cum probabil știți Elbi este principalul jucător din piața materialelor electrice din România, cu tot ceea ce înseamnă portofoliul de produse, soluții și deschidere”, a punctat Dan Ovedenie, directorul diviziei de magazine Elbi – Universul Electricelor.

Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Galerie imagini