ELBI Universul Electricelor a inaugurat un nou magazin în Craiova !

Elbi Electric & Lighting punctează o nouă locație pe piața de materiale electrice din România. O dată cu noile tehnologii în continuă evoluție, sectorul materialelor electrice este într-o creștere constantă, ceea ce face ca deschiderea unui nou magazin de materiale electrice în municipiul Craiova să fie un demers foarte apreciat de pasionații și specialiștii din domeniul electric și energetic. Din data de 28 Martie 2023 magazinul situat în Str. Histria nr. 4, așteaptă pe toti partenerii, colaboratorii și toți pasionații de domeniul electricelor să descopere noul concept și în Craiova. 

Personalul specializat este esențial pentru un magazin de materiale electrice, deoarece clienții pot avea nevoie de ajutor în alegerea produselor potrivite. În plus, personalul instruit și bine informat poate oferi sfaturi și recomandări valoroase clienților, ajutându-i să ia decizii mai bune și să economisească timp și bani. 

Consilierea clienților este, de asemenea, o componentă esențială pentru conceptul magazinului. Oferind consiliere specializată, magazinul poate crea o relație mai puternică cu clienții săi și poate construi încredere pentru proiecte de succes.

Imagine 1
Imagine 2

Continuitatea stocurilor

Un alt aspect important pentru noul magazin ELBI Univerul Electricelor  este stocarea și gestionarea produselor. Magazinul dispune de o gamă largă de produse și o cantitate suficientă pentru a satisface nevoile clienților săi. Pentru a face acest lucru, este important să se țină cont de cererea de pe piață și de preferințele clienților. În plus, sistemul de gestionare a stocurilor bine pus la punct ajuta la gestionarea eficientă a acestora.

Galerie imagini