ELBI Universul Electricelor este acum și în Deva !

În data de 5 Decembrie 2022 un nou magazin ELBI Universul Electricelor și-a deschis porțile în localitatea Deva. Situat pe Str. Depozitelor nr. 16, magazinul continuă planul de dezvoltare regională și strategia de apropiere față de client. Astfel, soluțiile și produsele oferite sunt acum mai aproape și de locuitorii orașului Deva. 

Conceptul standardizat lansat în 2021 prin deschiderea la Pitești a primului magazin de acest fel, aduce mai aproape de client produsele și soluțiile oferite.  Prin urmare, clienții care trec pragul magazinului vor avea parte de sprijin și consultanță din partea personalului Elbi, care îi va ajuta să aleagă soluția cea mai potrivită pentru proiectele lor. 

Imagine 1
Imagine 2

Gama diversificată de produse

Un aspect important este dat de faptul că magazinul Elbi Universul Electricelor dispune de un portofoliu de materiale electrice diversificat și parteneriate solide cu furnizori de top din domeniu. Clienții sunt sprijiniți să aleagă cea mai bună soluție, beneficiază de servicii de ofertare, proiectare și transport la lucrare, indiferent de dimnensiunea sau tipologia proiectului în care sunt implicați. Totodată, aceștia pot alege dintr-o varietate de branduri, atât marcă proprie Elbi (Total Green, Novelite, Erste, Inlet, Solentis, PULSAR), cât și branduri partenere (Philips, Gewiss, ABB, Eaton, Schneider, Fischer etc). 

 

Galerie imagini