ELBI Universul Electricelor te invită să descoperi magazinul din Galați! 

ELBI Universul Electricelor, divizia de retail a companiei ELBI ELECTRIC & LIGHTING, își extinde prezența și în Galați. Având în vedere creșterea continuă a industriei echipamentelor electrice, deschiderea acestui nou punct de vânzare în Galați este primită cu entuziasm de către pasionații și specialiștii din domeniu.  

Situat în Strada Traian nr. 397G, noul magazin reprezintă o oportunitate pentru parteneri, colaboratori și toți cei interesați de sfera electrică să exploreze noul concept adus și în acest oraș. ELBI Universul Electricelor își exprimă deschiderea către comunitatea gălățeană și invită publicul să descopere gama variată de produse.  

Branduri proprii & partenere  

Magazinul ELBI Universul Electricelor pune accentul pe gestionarea eficientă a stocurilor și asigurarea unei game variate de produse pentru a satisface cerințele clienților. Portofoliul cuprinde cabluri electrice, trasee pentru cablu, aparataj, elemente de automatizare și protecție, conectică, precum și corpuri de iluminat tehnice și decorative.  

Totodată, din dorința de a satisface cât mai optim cerințele din piață, ELBI menține stocuri consistente atât pentru brandurile proprii, cum ar fi Total Green, Novelite, Erste, Inlet, Solentis, PULSAR, ELBI ELECTRIC, cât și pentru brandurile partenere precum Philips, Gewiss, ABB, Eaton, Schneider, Fischer etc..  

Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3

Galerie imagini