Am deschis un nou magazin în Pitești !

Începând din 15 Decembrie 2021, ELBI ELECTRIC & LIGHTING este prezent și în municipiul Pitești. Prin deschiderea noului magazin, compania își propune să relanseze programul magazinelor ELBI Universul Electricelor, sub un nou concept.

Amplasat pe DN 65B K105, cu o suprafața totală de aproximativ 600mp este primul magazin care deschide noul plan de dezvoltare al companiei. Noul format se adresează cu preponderență mediul profesional, firmelor de instalații electrice, dezvoltatorilor imobiliari dar și antreprenorilor, electricienilor sau pasionaților din industria energetică.

Imagine 1

Primăria Municipiului Piteşti nu putea să nu fie prezentă la o asemenea inaugurare de business local

La evenimentul de deschidere care a avut loc miercuri 15 Decembrie 2021 a fost prezent şi Dan Ovedenie, directorul diviziei de magazine Elbi – Universul Electricelor. Acesta a ţinut să puncteze că această companie este cel mai mare vânzător de materiale electrice din piaţa românească.

„Spre surprinderea şi bucuria mea sunt mai multe persoane decât ne aşteptam, ceea ce ne bucură. Vă mulţumim că sunteţi alături de noi. ELBI este cel mai mare vânzător de materiale electrice din piaţa românească. Activează în diverse direcţii de business, pe partea de distribuţie tradiţională, pe partea de proiecte şi ultimul proiect pe care îl avem noi în cadrul companiei este acesta al magazinelor. Proiectul magazinelor îşi propune să fie aproape de mediul de business. Prin urmare ceea ce vedeţi aici este conceptul nostru care aduce un portofoliu de produse pentru orice antreprenor în zona de electrice”, a punctat Dan Ovedenie, directorul diviziei de magazine Elbi – Universul Electricelor.

La evenimentul care a marcat deschiderea primului magazin Elbi Electric & Lighting în Piteşti a fost şi city-managerul municipiului, Lucreţiu Tudor, din postura de reprezentant al Primăriei Municipiului Piteşti. „Primăria Municipiului Piteşti nu putea să nu fie prezentă la o asemenea inaugurare de business local. Este îmbucurător că în aceste vremuri de pandemie şi destul de tulburi pentru majoritatea oamenilor de afaceri se găseşte un investitor, un antreprenor să facă o investiţie în oraşul nostru, în judeţul nostru”, a punctat Lucreţiu Tudor. 

Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

„Ne bucurăm foarte mult că ELBI este aici şi le urăm mult succes.

Fiind vorba despre o investiţie extrem de importantă pentru mediul de afaceri din Argeş, la acest eveniment a fost prezent şi Dan Ionescu, preşedintele executiv al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Argeş, cel care a salutat o asemenea investiţie făcută pe piaţa de afaceri din judeţul nostru. „Ne bucurăm foarte mult că ELBI este aici şi le urăm mult succes. Credem că şi ELBI va veni în familia noastră, noi le facem invitaţia şi sperăm că vom avea o colaborare lungă şi foarte bună. Vrem să îi asigurăm de întreaga disponibilitate a mediului de afaceri din Argeş de a întări această colaborare pe care ne-o propunem şi mai mult ca sigur va avea mult succes pentru că Argeşul este un judeţ puternic, cu o economie foarte bine dezvoltată, chiar şi în această perioadă foarte dificilă”, a punctat Dan Ionescu. 

Galerie imagini