ELBI Universul Electricelor din Ploiești s-a mutat într-o nouă locație !

Avem bucuria să vă anunțam că începând cu data de 24 Martie 2023, magazinul ELBI Universul Electricelor din municipiul Ploiești și-a deschis porțile în noul format, în locația situată în Strada Poligonului 1B. Acesta este situat într-o zonă ușor accesibilă pentru toți clienții noștri și este echipat cu cele mai noi tehnologii pentru a vă oferi o experiență de cumpărare plăcută și eficientă.

Magazinul nostru va oferi o gamă largă de produse, de la cabluri și prize, până la becuri și echipamente de iluminat. Suntem dedicați să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive, astfel încât să ne asigurăm că clienții noștri vor fi întotdeauna mulțumiți de achizițiile lor.

Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3

Consiliere specializată

Personalul calificat vă fi la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta să găsiți produsele de care aveți nevoie și pentru a vă oferi sfaturi și recomandări despre cele mai bune soluții pentru proiectele pe care le aveți în desfășurare. Clienții sunt sprijiniți să aleagă cea mai bună soluție, beneficiază de servicii de ofertare, proiectare și transport la lucrare, indiferent de dimnensiunea sau tipologia proiectului în care sunt implicați. Totodată, aceștia pot alege dintr-o varietate de branduri, atât marcă proprie Elbi (Total Green, Novelite, Erste, Inlet, Solentis, PULSAR), cât și branduri partenere (Philips, Gewiss, ABB, Eaton, Schneider, Fischer etc). 

Galerie imagini