Magazinul ELBI Universul Electricelor din Sibiu s-a mutat într-o nouă locație !

Începând cu data de 5 Mai 2022, magazinul ELBI Universul Electricelor din Sibiu s-a mutat în locația nouă situată pe Calea Șurii Mici nr. 57. Cu o suprafață de circa 450mp, magazinul se aliniază noului concept relansat la sfârșitul anului trecut. 

Noul magazin reprezintă rezultatul eforturilor de implementare a noii strategii de dezvoltare a companiei, care își propune să fie și mai aproape de client și de nevoile sale, crescând viteza de reacție, portofoliul de produse și soluții. Prin urmare, clienții care trec pragul magazinului vor avea parte de sprijin și consultanță din partea personalului Elbi, care îi va ajuta să aleagă soluția cea mai potrivită pentru proiectele lor. Magazinul reprezintă, de asemenea, trecerea la un model de business care furnizează servicii și soluții personalizate.

Imagine 1

Prețuri accesibile pentru orice client

Un aspect important este dat de faptul că magazinul Elbi Universul Electricelor dispune de un întreg portofoliu de materiale electrice de joasă tensiune, precum cabluri electrice, trasee pentru cablu, aparataj, elemente de automatizări și protecție, conectică, corpuri de iluminat tehnice și decorative, surse de iluminat etc. Clienții sunt sprijiniți să aleagă cea mai bună soluție, beneficiază de servicii de ofertare, proiectare și transport la lucrare, indiferent de tipologia lui. Totodată, aceștia pot alege dintr-o varietate de branduri, atât marcă proprie Elbi (Total Green, Novelite, Erste, Inlet, Solentis, PULSAR), cât și branduri partenere (Philips, Gewiss, ABB, Eaton, Schneider etc).

În curând, produsele Elbi vor putea fi comandate și online, pe site-ul magazinului, iar comanda va putea fi ridicată din magazinele fizice Elbi Universul Electricelor din țară. „Prin tot acest proiect, ne propunem să fim cât mai aproape de client și de nevoile acestuia. Astfel, ne dorim să le oferim suport ori de câte ori aceștia au nevoie și să răspundem tuturor solicitările în cel mai scurt timp posibil. Pentru perioada imediat următoare, avem în vedere și implementarea posibilității de a comanda online de pe site-ul www.universulelectricelor.ro și ridica comanda direct din magazinele fizice Elbi Universul Electricelor din țară”, a declarat Dan Ovedenie, Director Achiziții Elbi Electric & Lighting.

 

Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Galerie imagini