Descoperă noul magazin ELBI Universul Electricelor din Târgu Mureș !

Pe data de 27 Iulie 2022 s-a inaugurat noul magazin ELBI Universul Electricelor din Str. Gheorghe Doja nr. 193. Magazinul se aliniază noului concept relansat la sfârșitul anului trecut și continuă planul de dezvoltare pentru divizia de magazine.

Noul magazin reprezintă rezultatul eforturilor de implementare a noii strategii de dezvoltare a companiei, care își propune să fie și mai aproape de client și de nevoile sale, crescând viteza de reacție, portofoliul de produse și soluții. Prin urmare, clienții care trec pragul magazinului vor avea parte de sprijin și consultanță din partea personalului Elbi, care îi va ajuta să aleagă soluția cea mai potrivită pentru proiectele lor. Magazinul reprezintă, de asemenea, trecerea la un model de business care furnizează servicii și soluții personalizate.

Imagine 1

Prețuri accesibile pentru orice client

Un aspect important este dat de faptul că magazinul Elbi Universul Electricelor dispune de un întreg portofoliu de materiale electrice de joasă tensiune, precum cabluri electrice, trasee pentru cablu, aparataj, elemente de automatizări și protecție, conectică, corpuri de iluminat tehnice și decorative, surse de iluminat etc. Clienții sunt sprijiniți să aleagă cea mai bună soluție, beneficiază de servicii de ofertare, proiectare și transport la lucrare, indiferent de tipologia lui. Totodată, aceștia pot alege dintr-o varietate de branduri, atât marcă proprie Elbi (Total Green, Novelite, Erste, Inlet, Solentis, PULSAR), cât și branduri partenere (Philips, Gewiss, ABB, Eaton, Schneider etc). 

Noua platformă universulelectricelor.ro

O dată cu deschiderea noului magazin s-a lansat și noua platformă www.universulelectricelor.ro dedicată atât pasionaților  cât și profesioniștilor din domeniul electric șu energetic. Astfel toate produsele și soluțiile prezentate în locațiile fizice sunt disponibile și în mediul on-line la un click distanță și cu livrare gratuită în doar 48 ore.

 

Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Galerie imagini