Sisteme fotovoltaice 

Un viitor verde pentru generațiile următoare !

 

 

 

 

 

Panouri solare, controlere SMART, cabluri și accesorii pentru sisteme fotovoltaice. 

DAH Solar

DAH Solar este o companie de înaltă tehnologie specializată în cercetarea, dezvoltarea și producția de module solare, precum și construcția, operarea și întreținerea stațiilor de energie solară. DAH Solar a fost înființată în 2009 ca un producător profesionist de panouri solare cu o capacitate de 1,5 GW celule fotovoltaice, 2 GW Module fotovoltaice și module fotovoltaice topcon de 5 GW , 

DAH Solar are propria echipă de cercetare și dezvoltare cu 120 de persoane și investesc continuu în cercetarea și dezvoltarea produselor și a obținut deja peste 200 de brevete în prezent. Modulul fotovoltaic inteligent și platforma de monitorizare în cloud dezvoltate de DAH Solar se află în fruntea industriei solare.

Panouri fotovoltaice Full-Screen.

Panoul fotovoltaic Full-Screen, este unul dintre produsele revoluționar patentate global de catre DAH Solar. Designul cadrului exterior este cea mai mare diferență între acesta și modulele solare obișnuite.

Designul frontal fără cadru poate îmbunătăți funcția de drenare a modulului fotovoltaic, astfel încât ploaia spălă praful și reduce sedimentarea acestuia. Această caracteristică poate reduce frecvența operațiunilor de curățare și a activităților de întreținere și, de asemenea, poate ajuta la evitarea punctelor fierbinți.

Noul produs măsoară 1.903 mm x 1.134 mm x 30 mm și cântărește 23,5 kg. Este construit cu sticla antireflex de 3,2 mm si o carcasa IP68. Are un coeficient de temperatură de -0,35% pe grad Celsius și temperatura de funcționare variază de la -40 C la 85 C.

Modulul vine cu o garanție de putere liniară de 25 de ani și o garanție de produs de 12 ani. Se presupune că degradarea în primul an este de 2%, iar puterea de ieșire la 25 de ani este garantată a fi nu mai puțin de 84,80% din puterea nominală de ieșire.

Capacitate de autocurățare

Împiedică depunerea apei și sedimentarea prafului.

 Crește producția de energie cu 6.15%

 Panoul solar full-screen poate reduce  pierderea  de energie generată cauzată de praf și reduce riscul punctelor fierbinți.

 Suprafață curbată 128 grade R angle

 Reduce presiunea de menținere cu 75%+. Rama curbată cu design ergonomic, optimizat pentru livrare și instalare eficientă.

 Tehnologie revoluționară de asamblare

 Folosește o tehnologie excelentă de asamblare a cadrelor, care asigură durabilitate în utilizare.

 Capacitate de încărcare mecanică excelentă

 Certificat pentru Dust-Sand, Salt-Mist, Ammonia, etc. Testat pentru rezistența la apă și cu sarcină mecanică sporită: vânt (2400 Pascal) și încărcare cu zăpadă (5400 Pascal).

Garanție

12 ani - garanție pentru materiale și tehnologie
25 ani - garanție pentru puterea de ieșire liniară

Certificări

IEC 61215 / IEC 61730 / CE / FIDE / INMETRO
ISO 45001:2018/International standards for occupational health & safety
ISO 14001:2015/Standards for environmental management system
ISO 9001:2015/Quality management system

Elbi Electric & Lighting distribuitor autorizat în Romania

Începând cu luna Ianuarie 2023, Elbi Electric & Lighting a fost certifcat distribuitor autorizat și partener de service pentru România al panourilor fotovoltaice fullscreen DAH SOLAR.Susținem astfel încrederea și siguranța partenerilor noștri că vor beneficia de produse originale pentru care se oferă garanție susținută de producător.

De ce panouri fotovoltaice fullscreen ?

FULL SCREEN, înseamnă panouri fără rama de aluminiu din față. Lipsa ramei reduce frecvența cu care trebuie curățate panourile de praf/mizerie, pentru că ploaia le va spăla. Acest fapt crește performanțele panourilor cu 6-15% în producerea energiei. Praful afecteaza functionarea panoului;

Tehnologie a celulelor 1/3 Cut: în principal cu aceeași dimensiune a celulei poți genera o putere mai mare cu până la 2%;

Panourile lucrează cu un curent mic: asta se traduce prin mai puține pierderi, o putere generată mai mare și o eficiență crescută. Un curent mic înseamnă și o temperatură de funcționare a panoului mai mică, care la fel înseamnă o eficiență mai mare. Datorită curentului mic, panourile sunt compatibile cu orice invertor de pe piață. Există invcertoare care limitează curentul de intrare, reducând astfel eficiența panourilor.

DHT-M60X10/FS 450 ~ 460W FULL BLACK

Celule: 180 Celule (6x30) module mono 182x60.7mm
Interval putere de ieșire: 450-460Wp
Tensiune: 1500VDC tensiunea maximă a sistemului
Eficiență: 21.32% eficiență maximă
Ramă: aliaj aluminiu, negru
Strat superior: sticlă securizată 3.2m cu transmisie ridicată,
Cutie de joncțiune: IP68, 3 diode bypass
Conector: MC4 compatibil 
Dimensiune: 1903x1134x32mm
Greutate: 23.5Kg

Panouri fotovoltaice monocristaline PERC.

Risen Energy este unul dintre pionierii industriei solare angajându-se în această industrie ca expert în cercetare și dezvoltare. Producător integrat de wafer-uri, module și sisteme off-grid și totodată dezvoltator și investitor în proiectele fotovoltaice, Risen Energy și-a câștigat locul de lider în industria energiei regenrabile. Cu scopul de a furniza energie verde la nivel mondial, Risen Energy se dezvoltă la nivel internațional cu rețele de vânzări în China, Europa, Australia, Mexic, India, Japonia, SUA și altele.

Poza

 

Certificări.

Produsele relevante ale Risen Energy au trecut de certificările TüV, CE, GS, ROHS, REACH, PAHS și alte certificări internaționale și au preluat conducerea în promovarea sistemului de management de mediu ISO14001, a sistemului de management al calității ISO9001 și a sistemului de management al sănătății și securității ocupaționale GB/T28000 obținând astfel ”Premiul de aur” pentru industria fotovoltaică al celui de-al 9-lea Festival al mărcii din China în 2015. În 2017, compania a câștigat locul 6 printre primele 20 de companii chineze de module fotovoltaice.

Panouri monocristaline cu module PERC de înaltă performanță.

 

Panou fotovoltaic monocristalin

RSM40-8-390M-410M

Celule: 120 Celule cu module mono PERC (5x12+5x12)
Interval putere de ieșire: 390-410Wp
Tensiune: 1500VDC tensiunea maximă a sistemului
Eficiență: 21.3% eficiență maximă
Ramă: aliaj aluminiu anodizat tip 6005-2T6, negru
Strat superior: sticlă securizată ARC cu transmisie ridicată
Strat inferior: folie albă
Dimensiune: 1754x1096x30mm
Greutate: 21Kg
1

Brand global, de nivel 1

2

Cel mai scăzut coeficient termic

3

12 ani garanție de exploatare

4

Performanță de iradiere excelentă

5

Rezistență PID ridicată

6

Toleranță de putere pozitivă

7

Inspecție dublă de garantare

8

Reducera pierderilor de imbinare

9

Fiabilitate și calitate garantată

10

Condiții severe de mediu

Invertoare și accesorii pentru aplicații fotovoltaice rezidențiale.

Huawei oferă soluții fotovoltaice inteligente de vârf, valorificând o experiență de peste 30 de ani în tehnologia informației digitale.
Prin integrarea inteligenței artificiale și a cloud-ului, Huawei încorporează în continuare multe cele mai recente tehnologii TIC cu PV pentru generarea optimă de energie, făcând astfel ca centrala solară să fie extrem de eficientă, sigură și de încredere, cu capabilități Smart O&M și Grid Support și construiește baza pentru ca energia solară să devină sursa principala de energie.
Pentru utilizatorii de energie solară, Huawei a lansat o soluție avansată pentru C&I și clienții rezidențiali bazată pe conceptul „Cost optim al energiei electrice și siguranță activă”. Prin îmbunătățirea utilizării energiei solare, Huawei a contribuit la alimentarea milioanelor de rezidenți și a sute de industrii la nivel global.

Invertor monofazic SUN2000-3/5KTL-L1 3kW/5kW

 
Protecție la arc electric controlată AI
Compatibil cu otpimizatorul SUN2000-450W-P
Pregătit Plug & Play pentru conectare directă la baterie. Nu este nevoie de dispozitiv suplimentar sau vreo modernizare
Invertorul 5KTL permite o ieșire de curent alternativ cu putere maximă de 5kW plus încărcarea bateriei cu putere maximă de 5kW
Topologie invertor de înaltă eficiență, max. 98.4%

Smart meter monofazic DDSU666-H

 

Precizie de măsurare > clasa 1 cu interval complet de temperatură
Control limitare export de energie
Afișaj LCD pentru configurare și verificare ușoară de către utilizatori 
Consum total de energie  1W
* Se livrează doar împreună cu invertor monofazic

Invertor trifazic SUN2000-3/5/10/20/30/40/KTL-M1/M2/M3 3kW/5kW/10kW/20kW/30kW/40kW

 
Protecție la arc electric controlată AI cu poziționare precisă
Compatibil cu otpimizatorul SUN2000-450W-P
Pregătit Plug & Play pentru conectare directă la baterie. Nu este nevoie de dispozitiv suplimentar sau vreo modernizare
Invertorul 10KTL permite o ieșire de curent alternativ cu putere maximă de 10kW plus încărcarea bateriei cu putere maximă de 5kW
Topologie invertor de înaltă eficiență, max. 98.6%

Smart meter trifazic DTSU666-H

 

Precizie de măsurare > clasa 1 cu interval complet de temperatură
Control limitare export de energie
Afișaj LCD pentru configurare și verificare ușoară de către utilizatori 
Consum total de energie  1W
* Se livrează doar împreună cu invertor trifazic

Smart dongle WLAN-FE

 

Conexiune Plug & Play cu invertorulControl limitare export de Comunicare WLAN/Fast Ehernet 
Suportă maxim 10 conexiuni la invertor
* Se livrează doar împreună cu invertorul trifazic de la 10kW la 40kW

Cabluri electrice pentru sisteme fotovoltaice.

Cablurile solare sunt folosite în aplicații fotovoltaice pentru interconectarea diferitelor elemente din sistem. Aceste cabluri asigură o conectare optimă între modulele solare sau între modulele solare și invertor. Pot fi utilizate la exterior, interior sau în trasee de protecție dar nu pot fi utilizate direct îngropate în pământ. Datorită dublei izolații aceste cabluri pot fi folosite în instalații cu clasa de siguranță II. Sunt testate la anduranță termică iar perioada de utilizare este de cel puțin 25 de ani.

Aceste produse sunt conforme cu DIRECTIVA DE JOASĂ TENSIUNE a CE, Low-Voltage Directive (LVD) 2014/35/EU. Caburile solare se încadrează în clasa ECA, privind protecția la foc în contextul sistemului 3 de atestare a conformității și marcării CE, sub regulamentul produselor pentru construcții reg. 305/2011/UE

COD Simbolizare cablu
EL0070616 H1Z2Z2-K 1x4 NEGRU
EL0070617 H1Z2Z2-K 1x4 ROȘU
EL0070618 H1Z2Z2-K 1x6 NEGRU
EL0070619 H1Z2Z2-K 1x6 ROȘU

Galerie proiecte