ELBI este distribuitor oficial DAH Solar

Elbi Electric & Lighting a fost certificat distribuitor autorizat și partener de service în Romania, pentru panourile fotovoltaice DAH SOLAR

Începând cu luna Ianuarie 2023, Elbi Electric & Lighting a devenit distribuitor autorizat și partener de service în România, pentru panourile solare FullScreen DAH SOLAR.

 

DAH Solar, primul producător global de panouri fotovoltaice FullScreen

DAH Solar este o companie de înaltă tehnologie specializată în cercetarea, dezvoltarea și producția de module solare, precum și construcția, operarea și întreținerea stațiilor de energie solară. DAH Solar a fost înființată în 2009 ca un producător profesionist de panouri solare cu o capacitate de 1,5 GW celule fotovoltaice, 2 GW Module fotovoltaice și module fotovoltaice topcon de 5 GW , 

DAH Solar are propria echipă de cercetare și dezvoltare cu 120 de persoane și investesc continuu în cercetarea și dezvoltarea produselor și a obținut deja peste 200 de brevete în prezent. Modulul fotovoltaic inteligent și platforma de monitorizare în cloud dezvoltate de DAH Solar se află în fruntea industriei solare.

Panouri fotovoltaice Full-Screen.

Panoul fotovoltaic Full-Screen, este unul dintre produsele revoluționar patentate global de catre DAH Solar. Designul cadrului exterior este cea mai mare diferență între acesta și modulele solare obișnuite.

Designul frontal fără cadru poate îmbunătăți funcția de drenare a modulului fotovoltaic, astfel încât ploaia spălă praful și reduce sedimentarea acestuia. Această caracteristică poate reduce frecvența operațiunilor de curățare și a activităților de întreținere și, de asemenea, poate ajuta la evitarea punctelor fierbinți.

FULL SCREEN, înseamnă panouri fără rama de aluminiu din față. Lipsa ramei reduce frecvența cu care trebuie curățate panourile de praf/mizerie, pentru că ploaia le va spăla. Acest fapt creste performanțele panourilor cu 6-15% în producerea energiei. Praful afecteaza functionarea panoului;
 
Tehnologie a celulelor 1/3 Cut: în principal cu aceeași dimensiune a celulei poți genera o putere mai mare cu până la 2%;

Panourile lucrează cu un current mic: asta se traduce prin mai puține pierderi, o putere generată mai mare și o eficiență crescută. Un current mic înseamnă și o temperatură de funcționare a panoului mai mică, care la fel înseamnă o eficiență mai mare.

Datorită curentului mic, panourile sunt compatibile cu orice invertor de pe piață. Există invcertoare care limitează curentul de intrare, reducând astfel eficiența panourilor.

Articole similare