Misiune și viziune

Misiunea noastră este să ne ajutăm clienţii să atingă o performanţă cât mai bună şi să fim un partener de încredere şi de durată. De aceea, noi oferim o gamă diversă de produse inovative şi durabile, precum şi cele mai bune servicii şi soluţii în domeniul iluminării. În viitor ne dorim că ELBI să devină compania numărul 1 în alegerea consumatorilor atunci când vor să achiziţioneze echipamentele şi produsele electrice, lucru măsurabil prin satisfacţia clienţilor, investitorilor, furnizorilor şi angajaţilor noştri.

Misiune și viziune

Brandurile noastre

ELBI oferă o arie largă de categorii de produse, fiecare împărţite în branduri care acoperă segmente ale pieţei de echipamente şi produse electrice, de la produse premium la segmentul economic.

Rezultate financiare

Acoperire naţională, department solid de logistică şi transport, iar mai mult de 40% din totalul vânzărilor provin din comercializarea mărcilor proprii. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele care fac din ELBI o afacere de succes.

Vezi detalii

  ELBI Electric & Lighting îşi dezvoltă constant portofoliul de produse, urmărind astfel tendinţele pieţei internaţionale. Pe piaţa locală, în mai multe segmente ale acesteia, ELBI este principalul jucător în echipamente electrice și corpuri de iluminat industriale si decorative, precum si iluminat stradal.

  Totodată, compania pune accent direct pe livrarea de produse profesionale la cel mai bun raport calitate-preţ, in cel mai scurt timp. Datorită volumului mare de vânzări şi clienţi din România şi străinătate, ELBI a dezvoltat 8 puncte de lucru în cele mai importante centre urbane din ţară.Vezi unde ne poţi găsi!

Vrei să devii partener?

Vrei să ai o performanţă mai mare în vânzări, iar clienţii tăi să fie mai mulţumiţi? Atunci vino şi fă parte din grupul de parteneri ELBI Electric & Lightning.

Vezi detalii